- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 1-3 ianuarie. Cum va fi vremea în primele trei zile ale anului

01 Jan, 08:31 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea la început de an.
Meteo 1-3 ianuarie. Cum va fi vremea în primele trei zile ale anului

Conform ANM, în prima zi a anului, în țară, valorile termice se vor menține peste mediile multianuale ale perioadei. În regiunile intracarpatice vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului, dimineața izolat va fi ceață, iar începând din orele amiezii ploile se vor extinde treptat.

La munte, la altitudini mari, trecător vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, pe suprafețe mici va ploua sau va burnița, iar dimineața și noaptea local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari, în special în Carpații Orientali, unde la rafală se vor depăși 70…90 km/h, dar la cote mai reduse și pe arii restrânse și în vest, centru și est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.

Meteo București

Valorile termice se vor menține peste cele normale la început de an, astfel că maxima va fi de 9…10 grade, iar minima de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă și ceață în prima parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi caracterizată tot de temperaturi peste cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și va ploua, local în sudul țării, în nord-vest și izolat în rest. La altitudini mari la munte, pe alocuri vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, în special la altitudini mari în Carpații Orientali și Occidentali, iar la viteze mai mici și în zonele joase din nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 6 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, în special în sud și sud-est, se va semnala ceață.

Meteo
Meteo

Meteo București

Valorile termice vor fi în continuare mai mari decât cele normale, astfel că maxima va atinge 9…11 grade, iar minima va fi de -1…1 grad. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi condiții de ploaie slabă ziua. Vântul va sufla în general slab. Mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață.

Meteo miercuri, în țară

Regimul termic se va menține tot peste cel specific datei. Cerul va avea înnorări și va ploua în vestul, nord-vestul, centrul țării și pe suprafețe mici în rest. La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla în general moderat, iar în zona montană înaltă va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Regimul termic se va menține tot peste cel specific datei, maxima va fi de 9…11 grade, iar minima de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla moderat. Mai ales dimineața vor fi condiții de ceață.

Poți citi: Majorare a pensiei și cu 900 de lei. Simona Bucura Oprescu a prezentat cazul în care se face marea schimbare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult