- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 12 – 14 septembrie. ANM anunță cum va fi vremea până joi în România

11 Sep, 15:01 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în următoarele zile. Meteo 12-14 septembrie.
Meteo 12 - 14 septembrie. ANM anunță cum va fi vremea până joi în România

La noapte, cerul va fi variabil în est și sud-est, precum și în zona de munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…19 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Mai ales în depresiunile intramontane și pe văi, izolat, se va forma ceață, anunță ANM.

BUCURESTI

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…14 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 11 grade.

Meteo marți

Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă după-amiaza în regiunile vestice și sudice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zona de munte și în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Dimineața și noaptea, în depresiuni și pe văi, izolat se va semnala ceață.

BUCURESTI

Vremea va fi frumoasă și va deveni călduroasă după-amiaza, când se va înregistra o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin și vântul slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

Meteo miercuri

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime vor fi de la 24…25 de grade pe litoral până la 33…34 de grade local în Câmpia Română și în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare după-amiaza în zona montană și în nord-est, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată, dar și în a doua parte a nopții în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări în sud-est. Minimele termice se vor situa între 7…8 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest. La începutul intervalului, în depresiuni și pe văi, izolat vor mai fi condiții de ceață.

BUCURESTI

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 13…16 grade.

meteo toamna
meteo toamna

Meteo joi, în țară

În vestul, nordul și centrul teritoriului, precum și în zona de munte, vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice diurne vor fi mai scăzute față de ziua precedentă și se vor apropia de mediile multianuale. În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în nordul Moldovei, precum și în zonele de munte, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, iar izolat vor fi condiții pentru cantități de apă însemnate și grindină. În regiunile sudice și sud-estice, vremea se va menține călduroasă în condițiile unui cer variabil, iar fenomene asociate instabilității atmosferice vor fi doar pe arii restrânse. Intensificări temporare ale vântului vor fi pe parcursul zilei și în extremitatea de sud-est a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 23 și 33 de grade, iar cele minime între 11 și 20 de grade.

BUCURESTI

Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene asociate instabilității atmosferice va fi în creștere spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…35 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Vezi și: Din cauza neaderării la Schengen, România cere despăgubiri pentru pierderile transportatorilor. „Impactul pe neintrarea noastră în Schengen este la 2% din PIB”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult