- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 12 ianuarie – 12 februarie. ANM anunță schimbări radicale de vreme în România

12 Jan, 09:04 • Bumbeneci Diana
Vremea se schimbă radical în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni a fost actualizată de ANM.
Meteo 12 ianuarie - 12 februarie. ANM anunță schimbări radicale de vreme în România

Meteorologii

Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturi vor fi mai ridicate decât cele obișnuite în următoarele 2 săptămâni, apoi vine iarna autentică. Meteorologii au actualizat prognoza până pe 12 februarie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, posibil ușor deficitar local.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 ianuarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor deficitare în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vezi și: Calcule. Ce salariu ar trebui să ai dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 sau 3 camere în rate

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 ianuarie – 5 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5 – 12 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Vezi și: Cătălin Predoiu, detalii despre intrarea în Schengen: „România are statut de ţară membră Schengen”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult