- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 18-20 octombrie. Urmează două zile cu ploi și intensificări ale vântului

17 Oct, 14:53 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fu vremea la noapte, dar și zilele următoare. Ploile își refac apariția în teritoriu.
Meteo 18-20 octombrie. Urmează două zile cu ploi și intensificări ale vântului

Conform ANM, la noapte, în România, cerul va fi temporar noros și izolat va ploua slab în regiunile sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între -5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 grade pe litoral. Pe arii restrânse se va forma ceață, îndeosebi în jumătatea nordică a țării.

În București, cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a nopții vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura minimă va fi de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.

Meteo miercuri, în România

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în prima parte a zilei în Dobrogea, sudul Moldovei și estul Munteniei, iar noaptea și în regiunile vestice, însă probabilitatea ca izolat să plouă slab va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare, din a doua parte a nopții, în zona înaltă a masivelor vestice. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 21 de grade, iar cele minime între -2 și 12 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

În București:

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de aproximativ 19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Spre finalul intervalului, vor fi condiții de ceață.

Meteo joi, în țară

Vremea va continua să se încălzească, simțitor pe parcursul nopții. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi locale în vestul și nordul țării, iar la începutul intervalului izolat va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vest, în sud-est și în zona montană. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 24 de grade, iar cele minime în general între 6 și 15 grade.

În București, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Poți citi: Meteorologii anunță când vine iarna în România. Prognoza ANM 16 octombrie – 13 noiembrie

Meteo vineri, în țară

Valorile termice vor continua să crească și se vor situa peste cele specifice perioadei în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate și pe alocuri averse, posibil însoțite de descărcări electrice, în nord și izolat în vest și centru. Vântul va avea intensificări locale, la munte cu rafale de peste 60…80 km/h pe creste și în regiunile intracarpatice cu viteze în general de 40…50 km/h, dar pe arii mai restrânse și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 28 de grade, iar cele minime, în marea lor majoritate între 9 și 18 grade, mai coborâte în zonele depresionare, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest.

Meteo București: Valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Vezi și: 4 milioane de pensionari primesc bani mai mulți. Şeful Casei de pensii anunță cine primește un nou sprijin financiar. „Vești bune. În luna octombrie vom acorda”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult