- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O Dacia Logan din 2007, cu doar 6.218 de kilometri în bord, arată țiplă și se vinde la super preț

05 Jul, 13:35 • Bocioacă Bianca
Dacia Logan, una dintre cele mai practice mașini, este, cu siguranță, preferata românilor. Un bărbat din Republica Moldova vinde o astfel de mașină din 2007, la prețul de 5.000 de euro
O Dacia Logan din 2007, cu doar 6.218 de kilometri în bord, arată țiplă și se vinde la super preț

Un bărbat din Republica Moldova a scos la vânzare o Dacia Logan din 2007, cu doar 6.218 kilometri la bord, mașina arătând ca nouă, relatează piataauto.md.

Proprietarul a fost cel care a cumpărat-o nouă, în showroom-ul Dacia din Moldova, chiar în 2007. El a fost unicul deținător al autoturismului și susține că mașina a fost păstrată în garaj, aceasta neavând nicio urmă de rugină, iar toate etanșările de cauciuc sunt viabile.

Citește și: ANAF scoate la vânzare mai multe mașini. Cu cât poți cumpăra o Dacia Logan din 2005 licitată de fisc?

Dacia Logan la doar 5.000 de euro

„Am mers foarte rar cu ea, o păstram şi o scoteam doar de sărbători. Se întâmpla uneori să merg 1-2 ori pe an cu ea. E o maşină nouă, o foloseam mai rar, cu scuteală”, 

a declarat proprietarul, pentru sursa citată.

După cum se vede și în poze, mașina arată excepțional, vopseaua și lacul sunt intacte, singurul defect fiind o mică zgârietură existentă pe bara de protecție față.

Citește și: Cât costă cea mai ieftină Dacia Logan în România. Cea mai scumpă pornește de la 15.600 de euro

De altfel, această Dacia Logan are în portbagajul său toate elementele noi, nezgâriate, curate. În habitaclu există și o trusă medicală nouă și o vestă reflectorizantă nouă.

Mașina are un motor de 1.4 MPI, aspirat natural, motor iubit de mulți la timpul său pentru simplitate și fiabilitate. Bărbatul cere pentru mașină doar 5.000 de euro, pentru că nu a îndrăznit să ceară mai mult decât a dat pe ea atunci.