- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O garsonieră se vinde într-un oraș din România cu doar 4.000 de euro

21 Jan, 20:39 • Bumbeneci Diana
Orașul din România în care o garsonieră se vinde cu doar 4000 de euro. Iată locul în care poți face o achiziție atât de ieftină.
O garsonieră se vinde într-un oraș din România cu doar 4.000 de euro

Garsonieră la preț de mașină! În momentul de față, apartamentele cu două sau trei camere ajung în București la suma de 100.000 de euro, iar în alte mari orașe, imobilele ajung și la 60.000, poate și mai mult. Cu toate acestea însă, există un loc din România în care o garsonieră se vinde la un preț extrem de mic.

Garsonieră la preț de mașină

Există un județ în România unde locuințele sunt extrem de ieftine. Pe platformele dedicate anunțurilor de specialitate, garsonierele au un preț foarte mic. Cele mai bune dintre ele se vând chiar și cu 4.000 de euro.

Garsoniera are o singură cameră, iar suprafața utilă este de 11.43 mp. Aceasta se găsește într-un bloc de locuințe sociale, construit între 1970 și 1980. Potrivit anunțului, la construcția blocului, s-a folosit beton armat și cadre rezistente. Ușa blocului este metalică, iar exteriorul blocului nu este izolat termic.

Vezi și: Calcule. Ce salariu ar trebui să ai dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 sau 3 camere în rate

Anunțul mai reliefează și faptul că exteriorul blocului prezintă un grad avansat de uzură. Cei care vor să cumpere această garsonieră trebuie să știe că este racordată la toate utilitățile publice și are finisaje de calitate medie. Garsoniera este amplasată într-o zonă rezidențială, iar accesul către mijloacele de transport în comun este foarte facil. De asemenea, foarte aproape de locuință se află școli, grădinițe, parc și restaurant.

garsonieră de vânzare
garsonieră de vânzare

În ce zone din România se mai pot cumpăra locuințe ieftine?

Mai mult, într-un alt oraș din România îți mai poți cumpăra o garsonieră complet renovată, cu doar 4.000 de euro. Garsoniera de 4.000 de euro este situată în orașul Oțelu Roșu din județul Caraș-Severin, un loc în care românii pare că și-au pierdut interesul să achiziționeze o locuință, asta din cauza lipsei locurilor de muncă.

Și în localitatea Vulcan, din județul Hunedoara poți cumpăra un apartament la preț de mașină. Apartamentul cu două camere este amplasat la etajul 9 al unui bloc mai vechi de 1977. Are 40 de metri pătrați și este decomandat. Proprietarul cere pe apartamentul din localitatea Vulcan 6.000 de euro. Anunțul său a făcut furori în mediul online, iar mulți dintre români s-au văzut interesați de achiziția imobilului.

”Vând apartament două camere. Curent, apă, gaz! Geamuri termopan”, se arată în anunțul postat de proprietarul pe site-ul OLX.

Ai mai putea citi: Casa de Pensii, informare privind legislația din domeniul pensiilor! Sunt vizați 5 milioane de români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult