- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oficial! A fost confirmat premiul de 1 miliard de dolari la Loto

23 Jul, 19:35 • Bumbeneci Diana
A fost confirmat al șaptelea cel mai mare câştig la loterie din istoria SUA. Un miliard de dolari, câştigat în California.
Oficial! A fost confirmat premiul de 1 miliard de dolari la Loto

O nouă situație inedită la nivel internațional. Un bilet câştigător Powerball a fost vândut într-un magazin alimentar de cartier la Los Angeles, anunţă Loteria din California. Persoana care l-a cumpărat a obţinut un miliard de dolari, al şaptelea cel mai mare câştig la loterie din istoria Statelor Unite.

A fost confirmat premiul de 1 miliard de dolari la Loto

Exista o şansă de unu la 292 de milioane ca această sumă să fie câştigată. Numerele câştigătoare au fost 7, 13, 10, 24, 11 şi 24 ca număr complementar, o combinaţie carea avea o şansă minimă.

loto
loto

Loteria americană nu a mai înregistrat niciun câştigător de 38 de extrageri, ceea ce explică suma câştigată. Ultimul câştigător provenea din Ohio şi câştigat ”doar” 252 de milioane de dolari.

Ai mai putea citi și: Fără precedent. 90 de jucători la loto au ghicit toate numerele extrase. Acum trebuie să primească de la loterie 371 de milioane de euro

California este de altfel norocoasa deţinătoare a recordului american – 2,04 miliarde de dolari -, obţinut în urmă cu abia cinci luni.

„Felicitări noului nostru câştigător al premiului mare Powerball şi Loteriei Californiei! De peste 30 de ani, Powerball uneşte oamenii să viseze mare şi sî câştige gros, iar făcând asta a strâns miliarde de dolari pentru cauze bune susţinute de loterii”, declară preşedintele grupului de profuse Powerball, Drew Svitko.

Vezi și: Cine este bunicuța care a câștigat la loto 100.000 de dolari, i-a investit și a obținut mai apoi 400.000

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult