- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pasajul Unirii pare blestemat! Incidentele se țin lanț după renovare. O mașină cu pasageri a luat foc

18 Oct, 12:09 • Dobran Viorel
Cu toate că pasajul a fost renovat în această vară, incindentele par că se înmulțesc de la o zi la alta în Pasajul Unirii. După ce în urmă cu doar o lună, un autocar a lovit indicatorul de înălțime de la intrare, se pare că astăzi un alt incident grav s-a petrecut. O mașină cu pasgeri a luat foc, însă din fericire nu au fost victime.
Pasajul Unirii pare blestemat! Incidentele se țin lanț după renovare. O mașină cu pasageri a luat foc

Cu toate că pasajul a fost renovat în această vară, incindentele par că se înmulțesc de la o zi la alta în Pasajul Unirii. Astăzi o mașină cu pasageri a luat foc. Incendiul  a fost stins, iar ulterior pasagerii mașinilor au fost chemați în pasaj să le ridice. Din fericire, nu au existat victime, potrivit RomâniaTv. Purtătorul de cuvânt al ISU a anunțat că s-a intervenit cu opt autospeciale de stingere și cu cinci autospeciale SMURD. În zona au fost restricții de circulație, pe ambele sensuri de mers.

Pasajul Unirii pare blestemat! Incidentele se țin lanț după renovare

Nici bine nu s-a renovat pasajul că incidentele par să nu se oprească. În urmă cu doar o lună, un autocar a lovit indicatorul de înălțime, iar ieri un șofer de autocar a ignorat semnul de circulatie pe care era specificată clar înălțimea maximă pe care un autovehicul trebuie să o aibă pentru a putea intra în pasaj, și astfel  a rămas blocat în poarta de protecție de dinainte de intrarea în tunel. În urma evenimentelor cu pricina, Daniel Băluță, primarul sectorului 4 nu a rămas indiferent și a reacționat.

”Înălțimea a fost verificată de Poliție, este de 3,54 m. Iar la interiorul pasajului, înălțimea e și mai mare, de 3,7 m în interior, așa cum prevede legea. Pasajul respectă întocmai standardele. Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii! Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4. Este bine totuși că nu s-a întâmplat ceva mai grav, însă nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat în pasaj, dacă nu era acest delimitator din fier pe care este afișată restricția de 3,5 metri înălțime?”, a spus primarul cu o lună înainte.