- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Poșta Română scoate la licitație sute de mașini! Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un autoturism

24 Mar, 11:52 • Bumbeneci Diana
Poşta Română scoate la licitaţie cu strigare sute de maşini. Preţurile încep de la câteva mii de lei.
Poșta Română scoate la licitație sute de mașini! Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un autoturism

Poşta Română a anunţat că scoate la licitaţie cu strigare sute de maşini ale căror preţuri încep de la câteva mii de lei. Instituția va organiza licitaţia cu strigare în următoarele patru zile, respectiv în perioada 24-27 martie 2023.

Poşta Română scoate la licitaţie cu strigare sute de maşini

Cele mai multe dintre mașini scoase la licitaţie sunt Volkswagen Crafter şi Volkswagen Caddy fabricate în perioada 2008-2009. Preţurile de pornire pentru maşinile scoase la licitaţie încep de la aproximativ 4.500-5.000 de lei şi ajung până la 12.000-13.000 de lei. Mai mult, românii interesați regăsesc lista maşinilor scoase la licitaţie a fost publicată pe posta-romana.ro.

Compania Națională Poșta Română organizează licitație publică deschisă cu strigare la sediul din București, Bd. Dacia nr. 140, în data de 24, 25, 26, 27 aprilie ora 10:00.

Citește și: Avertisment sumbru! Analistul Adrian Negrescu: „S-ar putea să nu mai avem cu ce să plătim pensiile în România în orizontul următorilor 15 ani”

„Pentru participarea la licitație, ofertanții vor depune la sediul Companiei Naționale Poșta Română menționat sau la sediile Oficiilor Județene de Poștă, obligatoriu cu minimum 24 de ore înaintea datei și orei de desfășurare a ședinței de licitație:

– cererea de înscriere și oferta de cumpărare, conținând toate datele necesare conform modelului;

– dovada plății garanției de licitație în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației pentru fiecare mijloc auto licitat*.

Plata se va efectua în contul Companiei Naționale Poșta Română nr. RO22 BTRL 0450 1202 E847 24XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria sau la casieria Oficiului Județean de Poștă, dovada acesteia făcându-se cu fotocopia chitanței sau a OP-ului ștampilat de banca plătitoare.

Reprezentanții persoanelor juridice vor prezenta la deschiderea ședintei de licitatie și împuternicirea semnată de către Administratorul societății„, se arată într-un anunţ al Poştei Române.

Citește și: Se schimbă vârsta de pensionare. Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii anunță și cine va primi mai mulți bani

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult