- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Produse reduse cu 90% la Kaufland. Anunțul retailerului pentru milioane de români

31 Jan, 17:01 • Bumbeneci Diana
Românii iau cu asalt magazinele Kaufland pentru a cumpăra produse reduse și cu 90 la sută! Anunțul făcut de retailerul german.
Produse reduse cu 90% la Kaufland. Anunțul retailerului pentru milioane de români

Kaufland, retailerul din România a făcut un anunț important. Clienții au ocazia de a achiziționa produse cu reduceri de până la 90%.

Produse reduse cu 90% la Kaufland

Unul dintre trucurile pentru a obține alimente la prețuri reduse de la Kaufland este să fii la curent cu ofertele săptămânale ale magazinului.

Retailerul adesea lansează promoții și reduceri speciale pentru diverse categorii de produse. Astfel, este recomandat să consulți catalogul cu oferte pentru a afla care sunt produsele aflate la promoție.

Printre cele mai generoase reduceri se regăsesc la fructe și legume, astfel că acestea ar trebui să fie în centrul atenției tale. De exemplu, unii clienți au reușit sp achiziționeze cartofi alb la doar 0,30 lei/kg, beneficiind de o reducere de 89% față de prețul inițial de 2,99 lei/kg.

Citește și: Sorin Grindeanu dă de pământ cu conducerea Portului Constanța. „Toată conducerea Portului Constanța o destitui dacă acest lucru se adeverește”

Kaufland mini-pădure
Kaufland mini-pădure

„Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00?Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri”, a scris o internaută pe Tiktok.

Kaufland oferă în mod regulat oferte speciale și promoții la diverse alimente și produse. De aceea, ar trebui să fii deschis să explorezi astfel de oferte și să profiți de ele.

Clienții au găsit modalități de a economisi bani și de a achiziționa alimente la prețuri avantajoase la Kaufland, chiar dacă lanțul de magazine nu oferă notificări oficiale privind reducerile de până la 90%. Pentru a te menține informat cu privire la ofertele săptămânale, concentrează-te asupra fructelor și legumelor pentru a obține cele mai mari economii și fii receptiv la ofertele speciale pentru a profita la maximum de reduceri. Prin acordarea unei atenții sporite și prin planificare, poți să te bucuri de cumpărături avantajoase la Kaufland în fiecare lună.

Ai mai putea citi: Guvernul a scos carnea tocată din lista alimentelor plafonate. Iată produsele ce vor rămâne la ofertă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult