- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Andreea Esca cere 350 de lei pentru o noapte de cazare la pensiunea pe care o deține

21 Dec, 18:45 • Bocioacă Bianca
Pe lângă munca de la pupitrul Știrilor Pro TV, Andreea Esca a decis să se axeze și pe alt domeniu complet diferit de televiziune.
Andreea Esca cere 350 de lei pentru o noapte de cazare la pensiunea pe care o deține

Andreea Esca a investit în satul copilăriei sale, locul în care a construit un complex hotelier rustic. Pensiunea Andreei Esca se află în Porumbacu de Sus și oferă pe lângă cazare, o experiență unică și tradițională. Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, turiștii se pot bucura din plin de o vacanță aici, relatează romaniatv.net.

Nici un loc liber de cazare la pensiunea pe care o are Andreea Esca

Andreea Esca a declarat întotdeauna că este pasionată de locurile în care a copilărit. Aceasta a decis să investească în zonă, alături de soțul ei. Cei doi au reabilitat câteva căsuțe vechi și le-au transformat în unități de cazare. Banii nu au fost niciodată o problemă, așa că locul arată ca în basme.

Citește și: Firmele Andreei Esca au avut o cifră de afaceri cumulată de 1,25 de milioane de lei în anul 2021, cu 89% mai mare decât în 2020

Este perfect pentru cei melancolici care vor să se întoarcă în timp, la tradiții, în timp ce se relaxează. Prezentaroarea TV a păstrat accentele populare rustice și a adăugat, pentru confort, câteva detalii moderne.

Pensiunea a fost deschisă în urmă cu un an și jumătate și nu a dus niciodată lipsă de turiști, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel , până în luna ianuarie, pensiunea Andreei Esca nu mai are nici un loc liber de cazare.

În raport cu Valea Prahovei, prețurile de aici sunt chiar accesibile. O noapte de cazare costă aproximativ 350 de lei, la pachet cu micul dejun. Aici vă puteți bucura de traseele din Munții făgăraș sau puteți vizita Sibiul.

Citește și: Aveți chiriași? Atenție la Fisc! Toate contractele de închiriere trebuie înregistrate la ANAF printr-o nouă procedură, care se aplică de la 1 ianuarie