- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Raiffeisen Bank, tot mai multe probleme. O funcție foarte importantă a băncii va fi dezactivată!

01 Nov, 23:28 • Oprea Alina
O veste crâncenă venită din partea Raiffeisen Bank! Tot mai mulți români se plâng de problemele pe care le cauzează această bancă, iar ultimul anunț făcut de aceștia a șocat întreaga populație!
Raiffeisen Bank, tot mai multe probleme. O funcție foarte importantă a băncii va fi dezactivată!

Foarte mulți clieți Raiffeisen Bank s-au plând, în ultima perioadă, de problemele pe care le cauzează această bancă. A mai fost adăugat u motiv de supărare, întrucât companiaa făcut un ultim anunț cu privire la o funcție ce va fi scoasă din aplicația lor, anume cea care permitea să plătești cu cardul sua să faci anumite tranzacții.

Serviciile oferite de banca austriacă nu mai prestează serviciile bancare precum o făcea odată. Au fost foarte multe incoveniente pe care le-a creat clienților săi, care le-au dat bătăi de cap. Sunt destul de multe exemple de oferit, însă unul dintre acestea este faptul că nu puțini au fost cei care nu au putut efectua plăți cu cardurile bancare de la această societate, la începutul lunii octombrie.

Reprezentanții Raiffeisen au făcut tot posibilul să remedieze problema creată, însă chiar și așa, foarte mulți au fost afectați în ziua cu pricina. Cu o altă situație asemănătoare s-au confruntat clienții și-n luna mai a acestui an. Unitatea bancară anunța pe la jumătatea lunii respective că vor exista servicii care vor fi indisponibile.

Citește și: Raiffeisen Bank România și-a actualizat oferta de economisire în lei și valută (EUR, USD) pentru clienții persoane fizice

Decizia pe care a luat-o șefii de la Raiffeisen

Românii care dețin un cont bancar la această bancă, s-au trezit cu o altă problematică în această perioadă, chiar dacă nu a trecut mult timp de la ultima. Clienții Raiffeisen Bank au primit un mail prin intermediul căruia au fost informați ca opțiunea RayPay nu va mai putea fi disponibilă, întrucât va fi dezactivată. Reprezentanții băncii au ținut să-i îndrume pe clienții lor și să le spună cum pot plăti în continuare cu telefonul, și fără această aplicație.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

„Te informăm că aplicația RaiPay va fi dezactivată începând cu 1 ianuarie 2024 și nu va mai fi disponibilă în oferta băncii pentru serviciile de plată cu telefonul mobil. Pentru a face plăți cu telefonul mobil, te rugăm să îți înregistrezi cardul Raiffeisen în aplicația Google Pay cât mai curând posibil. Pentru a adăuga cardul în Google Pay, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

Pasul 1: deschide aplicația de mobile banking Smart Mobile pe telefonul tău Android; Pasul 2: mergi la secțiunea Carduri din aplicație; Pasul 3: selectează cardul și apoi apasă butonul Adaugă în Google Pay; Pasul 4: deblochează ecranul și plătește contactless cu telefonul tău, sigur și rapid. Cu prietenie, Echipa Raiffeisen Bank.”, au transmis reprezentanții băncii, potrivit Cancan.

Citește și: Probleme la Raiffeisen Bank. Ce nereguli a găsit ANPC în băncile austriecilor