- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

România este luată cu asalt de magazine cu produse la 1 leu! Câte unități au fost deschise în teritoriu

18 Jan, 17:01 • Bumbeneci Diana
România, invadată de magazinele cu produse la 1 leu! În momentul de față, lanțul a deschis 6 unități în țara noastră.
România este luată cu asalt de magazine cu produse la 1 leu! Câte unități au fost deschise în teritoriu

Începând cu anul 2023, magazinele cu produse la 1 leu au ajuns să ocupe tot mai mult teren pe piața din România. În mai puțin de un an, ucrainenii care dețin societatea comercială au deschis nu mai puțin de 6 magazine în țară. Din 2024 vor chiar să se extindă și în Republica Moldova, iar în România vor să aducă un număr și mai mare de magazine.

Odată cu succesul răsunător pe care l-a avut primul sediu Aurora Multimarket în România, ucrainenii au văzut o piață bună de desfacere și au ajuns, în prezent, să aibă afaceri în:

  • Fălticeni, Bd. Revoluției, nr. 1, Complex Nada Florilor;
  • Fălticeni, Bd. 2 Grăniceri;
  • Iași, Piața Voievozilor, nr. 13;
  • Iași, Calea Galata, Nr.28;
  • Suceava, Aleea Saturn, în Cartierul George Enescu;
  • Suceava, Calea Unirii, nr. 54, în Cartierul Burdujeni.

Mai mult, succesul a fost unul garantat anul trecut, în condițiile în care România a fost prima țară pe care au ales-o în procesul lor de expansiune în Europa. Compania vrea să deschidă o rețea de 700 de magazine.

Ce sunt magazinele cu produse de la un leu și ce oferă

Aurora Multimarket reprezintă este o rețea care avea mai bine de 1200 de magazine în Ucraina și a ales să „invadeze”și țările vecine. Oferă o gamă largă de produse de consum, de la alimente la articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, dar și produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și electronice mici.

Bineînțeles, prețurile lor nu sunt doar de un leu, dar au disconturi avantajoase pentru gama variantă amintită anterior. Dat fiind faptul că și-au deschis cele 6 magazine în zone ale României în care cetățenii nu au mari posibilități, nu este de mirare succesul.

„În oricare dintre magazinele Aurora Multimarket găsești o selecție bogată de până la 6000 de articole, cu prețuri începând de la doar 1 leu. Ne asigurăm că rafturile magazinelor noastre sunt bine aprovizionate și că poți găsi mereu produsele pe care le dorești.

Magazinele noastre au o suprafață cuprinsă între 120 și 250 m2 și sunt amplasate în locații ușor accesibile, cu trafic intens, de exemplu: lângă piețe, gări, stații de autobuz, microbuz, tramvai, patiserii, farmacii, bănci sau magazine alimentare, dar și în zone rezidențiale și parcuri de retail”, au transmis reprezentanții Aurora Multimarket.

Ai mai putea citi și: O bancă din România transformă cardurile expirate în țevi din plastic: 1 milion de carduri pot fi reciclate anual

magazine Aurora
magazine Aurora

Cum a început o poveste a unor magazine de succes

Aurora Multimarket a debutat în anul 2011 în Poltava, Ucraina și a reușit, în doar câțiva ani, să aibă mai bine de 1.200 de magazine. Conceptul care stă la baza afacerii este cel de „one dollar store”.

„Succesul l-am obținut alături de o echipă motivată și prin dedicarea continuă în selecția și promovarea celor mai potrivite game de produse.

În toți acești ani, ne-am dezvoltat continuu: am investit în tehnologie, logistică, în metode și în sisteme eficiente de management. Însă, misiunea noastră a fost mereu aceeași: să aducem cât mai aproape de tine produse pentru casa și sufletul tău”, spun patronii magazinelor ucrainene.

Ai mai putea citi: Foto&Video. S-a lansat Samsung S24. La ce preț vor fi vândute cele trei modele

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult