- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 1.300 de euro net pe lună. Cum poți deveni field service engineer

09 Apr, 22:34 • Bumbeneci Diana
Un field service engineer câștigă între 800 și 1.300 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă un român angajat pe un astfel de post.
Salariul din România plătit cu 1.300 de euro net pe lună. Cum poți deveni field service engineer

Locul de muncă pe funcția de field service engineer este potrivit pentru românii care dețin cunoştinţe despre instalaţii electrice trifazate, electrotehnice, electronice şi automatizări, experienţa în instalarea, întreţinerea şi repararea UPS-ului fiind esenţială. Jobul este unul destul de greu, dar plătit pe măsură, conform Zf.

Cât câștigă un field service engineer

Un angajat pe poziţia de field service engineer are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat creează, instalează şi repară echipamentele legate de tehnologie.

Citește și: Un militar publică fluturașul de salariu pentru ca românii să afle totul despre povestea contribuției la pensiile din Armata Română! „Apoi ne-am împrăștiat ca pleava în toate colțurile lumii căutând alte oportunități fiind deja scârbiți de acest sistem ticălos”

field service engineer
field service engineer

Prin specificul activităţii, poziţia de field service engineer necesită în primul rând cunoştinţe despre instalaţii electrice trifazate, electrotehnice, electronice şi automatizări, experienţa în instalarea, întreţinerea şi repararea UPS-ului fiind esenţială. Mai sunt necesare bună înţelegere a panourilor de comutare şi distribuţia energiei, abilitatea de a utiliza instrumente şi software specifice de măsurare, iar experienţa în software ERP este un plus. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 800 – 1.300 euro pe lună şi în prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare, pe platformă fiind disponibile peste 900 de oferte de angajare la nivel naţional”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, program de onboarding, oportunităţi de formare şi dezvoltare continuă, maşină de serviciu, soluţii flexibile de lucru, asigurare medicală.

În România, la ora actuală, nu mai puțin de 943 de posturi vacante pentru poziţia de field service engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs. Locurile de muncă sunt disponibile dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Piteşti, Suceava.

Te mai poate interesa: Salariul din România plătit cu 800-1000 de euro pe lună. Cât de ușor îți este să urmezi această carieră

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult