- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se deschide al treilea magazin IKEA din România. Retailerul de mobilă a anunțat când se va deschide și în ce oraș se va afla

11 May, 14:52 • Lupu Alexandra
IKEA deschide cel de-al treilea magazin din rețea în România! Iată când are loc inaugurarea și în ce oraș se va întâmpla asta.
Se deschide al treilea magazin IKEA din România. Retailerul de mobilă a anunțat când se va deschide și în ce oraș se va afla

Anunțul mult așteptat! IKEA se pregătește să deschidă cel de-al treilea magazin din rețeaua sa din România. Retailerul de mobilă suedez a anunțat în ce oraș va avea loc inaugurarea și la ce dată, spune ziare.com.

IKEA deschide un nou magazin în România

Primele informații arată că IKEA va deschide cel de-al treilea magazin din rețeaua sa din România pe data de 8 iunie 2023. Magazinul se va afla în localitatea Dâmbovița, din apropierea Timișoarei. Aceasta va fi cea mai sustenabilă locație din Europa de sud-est atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business.

Așadar, magazinul se va afla la intrarea în Timișoara, însă pe un teren care aparține județului Dâmbovița. Acesta va fi cel de-al treilea magazin deschis de companie în România și primul în partea de sud vest a țării. Inaugurarea acestei locații reprezintă un pas important pentru retailer, dar la fel de bine, pentru România: serviciile și gama de produse oferite de brand vor deveni mai accesibile pentru locuitorii din Timișoara și județele învecinate.

Citește și despre următorul subiect: Magazinele de modă din România își completează portofoliul cu articole sportive. Vânzările sunt în creștere în marile orașe

IKEA
IKEA

Magazinul va avea o suprafață de 26.000 de metri pătrați. Va oferi o gamă largă de produse, de până la 8.300, pentru amenajarea locuinței. Produsele vor avea un design plăcut, dar mai mult decât atât, se vor bucura de funcționalitate și calitate superioară, iar în cele din urmă, vor fi regăsite la un preț accesibil pentru români.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie.

Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă.

Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Vezi și: Avertisment ANPC: 50% dintre magazinele online din România vor dispărea