- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Toți clienții Hidroelectrica trebuie să știe asta. Ce se va întâmpla cu plata facturilor

12 Mar, 09:49 • Lupu Alexandra
Reprezentanții companiei Hidroelectrica au făcut un anunț important pentru clienți. Primele informații arată că survin modificări la plata facturilor.
Toți clienții Hidroelectrica trebuie să știe asta. Ce se va întâmpla cu plata facturilor

Hidroelectrica a anunțat că facturile vor putea fi plătite inclusiv de pe telefonul mobil, susține ziare.com. Reprezentanții companiei au relatat într-o postare pe pagina de Facebook că cei 500.000 de mii de clienți vor beneficia de o aplicație specială în curând, pentru sistemele iOS și Android.

Facturile de la Hidroelectrica se pot plăti de pe telefonul mobil

Reprezentanții companiei au anunțat într-o postare redactată pe pagina de Facebook că vor implementa aplicații speciale pentru cei 500.000 de mii de clienți, care le vor permite să plătească facturile direct din telefonul mobil.

Primele informații arată că platformele vor fi disponibile pentru sistemele iOS și Android, iar până la ora actuală, acestea sunt în curs de dezvoltare. Specialiștii lucrează la sincronizarea aplicațiilor cu bazele de date, în așa fel încât nevoile clienților să fie facilitate. Reprezentanții de la Hidroelectrica au anunțat că vor parcurge pe rând toate etapele de testare ale platformelor, iar ulterior va avea loc lansarea efectivă.

Vezi și: Hidroelectrica, vești noi despre facturile românilor. Ce se va întâmpla în 2023 cu plata consumatorilor

„Aplicațiile destinate clienților noștri vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android. Acestea sunt în curs de dezvoltare și momentan lucrăm la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să parcurgem pe rând etapele de testare și lansare efectivă. Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informatic se va realiza după probarea funcționării conforme a noilor softuri”, precizează reprezentanții companiei de la stat.

Hidroelectrica a anunțat clienții că facturile se vor putea plăti de pe telefonul mobil
Hidroelectrica a anunțat clienții că facturile se vor putea plăti de pe telefonul mobil

În aceeași ordine de idei, Hidroelectrica a lansat un sistem de achiziții publice, prin care dorește să cumpere „Suport tehnic, mentenanța corectiva si evolutiva, administrarea, operarea aplicației de management al contractelor de furnizare si facturare clienți casnici si non-casnici, mentenanța evolutiva a portalului de servicii digitale Hidroelectrica si dezvoltări de automatizări robotice”. Contractul de 400.000 euro va fi încheiat după 12 luni.

Hidroelectrica nu s-a confruntat cu cea mai plăcută situație. Numărul clienților este într-o continuă creștere, având în vedere că prețurile companiei sunt cele mai bune de pe piață. Facturile au început să ajungă la consumatori, iar ultimele informații arată că s-a ajuns la ordinul de plată pentru luna iulie 2022.

Citește și: Hidroelectrica emite două facturi pe lună! Tot mai puțină lume vrea să devină client al companiei