- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Va fi bătaie pe jucăriile de Crăciun de la Lidl, în 2023. Părinții caută aceste produse în special în luna decembrie

08 Nov, 12:33 • Bocioacă Bianca
Încep pregătirile de Crăciun. Părinții vor da cu siguranță năvală în magazinele Lidl, de unde pot cumpăra jucării pentru cei mici, la prețuri destul de accesibile.
Va fi bătaie pe jucăriile de Crăciun de la Lidl, în 2023. Părinții caută aceste produse în special în luna decembrie

Părinții au intrat deja în febra cumpărăturilor de Crăciun, petru a fi siguri că și anul acesta copiii lor vor primi ceea ce își doresc. Lidl este unul dintre cele mai căutate magazine în această perioadă, deoarece oderă o gamă variată de jucării pentru cei mici. Pentru a le ușura căutările clienților, retailerul pune la dispoziție un catalog, pe care îl pot consulta, astfel încât să rămână informați despre orice noutate.

Citește și: Încep ofertele la Lidl astăzi, 6 noiembrie! Care este produsul la doar 5,99 lei pe care toți românii îl vor vâna!

De joi, 9 noiembrie, la Lidl te poți bucura de toate ofertele puse la dispoziție, de la jucăriile de pluș, la cele interactive și educative. Ofertele se schimă în fiecare săptămână, motiv pentru care trebuie să te organizezi din timp. AICI poți consulta catalogul cu toate jucăriile care vor fi disponibile în magazine. Stocul este limitat.

Cum să nu ratezi ofertele Lidl

Te poți înregistra pentru newsleterul Lidl pentru a primi actualizări periodice cu privire la ofertele și promoțiile curente. Totodată, poți descărca aplicația retailerului, care îți poate oferi informații despre ofertele viitoare și posibilitatea de a-ți crea o listă de cumpărături personalizată.

Verifică catalogul online pentru a vedea ofertele viitoare și pentru a-ți face un plan de cumpărături în avans. Urmărește paginile de social media ale Lidl pentru a fi la curent cu promoțiile speciale sau evenimentele viitoare. Există și grupuri sau forumuri neoficiale ale fanilor magazinului german care împărtășesc informații despre oferte sau recomandări. Aplicația mai oferă și cupoane sau diverse beneficii pentru mebrii săi.

În funcție de țară sau de regiune, există zile specifice în care unele produse sau categorii de produse beneficiază de reduceri.

Citește și: Milioane de euro profit! Lidl, lider pe piața din România

Cele mai cumpărate produse de Crăciun

Cadourile reprezintă un asăect fundamental al Crăciunului. Jucăriile pentru copii, gadgeturile, hainele și accesoriile sau cărțile sunt printre cele mai căutate cadouri din această perioadă. Totodată, atmosfera sărbătorilor de iarnă este accentuată de decorațiuni – ghirlande, ornamente pentru brad, luminițe, figurine de Moș Crăciun sau alte decorațiuni tematice. Acestea se află printre cele mai căutate produse din această perioadă.

Prăjiturile de casă, cozonacul, fursecurile, dar și băuturile festive, cum ar fi vinul fiert, ciocolata caldă sau diverse sortimente de ceaiuri, reprezintă preferințe culinare comune pentru masa de Crăciun.