- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vouchere de 300 de lei pentru români!. Cine sunt angajații care vor beneficia de aceste tichete

28 May, 15:20 • Bumbeneci Diana
Noi vouchere de 300 de lei pentru români. Angajaţii care pot beneficia de aceste tichete.
Vouchere de 300 de lei pentru români!. Cine sunt angajații care vor beneficia de aceste tichete

Vouchere pentru angajați! Românii pot primi noi vouchere cadou de la angajatorii lor în următoarea perioadă. Acestea vor avea valoarea de 300 de ei.

Angajaţii care pot beneficia de aceste vouchere

Angajații pot primi cu diverse ocazii tichete cadou de la angajatori, inclusiv vouchere pentru ziua de 1 Iunie, Ziua Copilului. Acestea sunt venituri neimpozabile în cazul în care valoarea voucherelor pentru copii nu depășește suma de 300 de lei per angajat.

Vezi și: VIDEO. Guvernul anunță oficial drepturile profesorilor de la 1 septembrie. Primă de instalare egală cu 5 salarii minime brute, primă dublă la pensionare și reducerea normei

Potrivit Codului fiscal, „cadourile oferite angajaților în beneficiul copiilor minori ai acestora cu ocazia zilei de 1 iunie prevăzute în contractul de muncă în sumă de 300 lei/persoana nu sunt impozabile și taxabile cu impozit pe venit și contribuții sociale”.

În acest sens, pentru ca veniturile acestea că nu fie impozabile și să nu se calculeze contribuții sociale, cadourile vor fi oferite numai angajaților în beneficiul copiilor minori ai acestora cu ocazia zilei de 1 iunie.

Mai trebuie reținut faptul că aceste vouchere pentru copii trebuie menționate în contractul de muncă ori în regulamentul intern.

Vezi și: Până când se mai pot face modificări la salariile profesorilor. Marius Budăi: „N-o să fac o negociere și n-o să arunc niciun fel de alte oferte”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult