- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air introduce mai multe zboruri pe ruta București-Salonic. Ce alte destinații vor mai fi disponibile pentru români

21 Sep, 14:42 • Cornel Ghimeșan
Compania aeriană Wizz Air a anunțat că introduce un nou zbor, pe o rută extrem de solicitată de cei mai mulți dintre români. Este vorba despre o destinație din Grecia, preferată de extrem de mulți români.
Wizz Air introduce mai multe zboruri pe ruta București-Salonic. Ce alte destinații vor mai fi disponibile pentru români

Compania aeriană Wizz Air a anunțat oficial faptul că va introduce în curând noi rute de la București către alte destinații. Mai exact, compania a anunțat că va lansa o rută nouă din București către Salonic începând cu data de 30 octombrie 2023.

Alte articole: Wizz Air se retrage de pe un mare aeroport. Unde vor fi transferate cursele din România, începând cu octombrie 2023

Aceste zboruri vor avea frecvența următoare: în timpul sezonului de iarnă, vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, iar în timpul sezonului de vară, vor avea o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și reprezintă o destinație extrem de populară printre turiștii români. Orașul impresionează prin mixul său de istorie, cultură și plaje.

„Suntem extrem de încântați să adăugăm Salonic pe lista destinațiilor din București. Căutăm continuu să ne extindem rețeaua de rute din România și să oferim destinații diversificate în Europa și nu numai”, declară Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Ce alte anunțuri a făcut Wizz Air

Compania aeriană va adauga peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe. Vești bune pentru călători. Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe. Cele nouă rute suplimentate de Wizz Air sunt Larnaca, Lisabona, Malaga, Barcelona, Napoli, Basel, Tenerife, Abu Dhabi și Milano Bergamo.

Pentru călătoriile din luna octombrie spre aceste nouă destinații, clienții se pot bucura de 20% reducere la rezervările efectuate până la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie. Noile frecvențe se adaugă la zborurile low-cost Wizz Air existente spre Europa și Orientul Mijlociu operate din București, crescând numărul total de zboruri din București la peste 2.500 în octombrie.

Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri aproape 25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare în octombrie către unele dintre cele mai populare și interesante destinații pe care le operăm din București”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult