- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Seful Fujitsu Siemens Romania paraseste compania

23 Mar, 11:12 • Redactia DailyBusiness
Dragos Nicolaescu, country manager al Fujitsu Siemens Computers Romania, a parasit compania pentru a conduce filiala locala a furnizorului de servicii IT Ness Romania, interimatul fiind asigurat de Wolfgang Horak, senior vice-president pentru Europa de Sud-Est.
Seful Fujitsu Siemens Romania paraseste compania

„Interimatul companiei va fi asigurat de Horak, insa pana la data de 1 mai ar trebui sa avem un nou country manager pentru Romania”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un reprezentant al Fujitsu Siemens Computers.

Incepand cu anul 2003, Dragos Nicolaescu a detinut pozitia de director de vanzari la Fujitsu Siemens Computers, iar din iunie 2005 el a devenit country manager al diviziei din Romania.

„Ultimii 6 ani au insemnat un pas important in evolutia mea profesionala si personala. Decizia de a-mi continua drumul pe plan profesional in afara Fujitsu Siemens nu ma impiedica sa cred cu tarie in viitorul companiei si in succesul acesteia, in special pe piata din Romania”, a declarat Dragos Nicolaescu.

La 1 aprilie 2009, Fujitsu Ltd. va achizitiona cota de 50% detinuta de Siemens in cadrul joint-venture-ului Fujitsu Siemens Computers, integrand compania ca entitate de sine statatoare in Fujitsu Group – a 3-a mare companie de IT din lume.

Principalii concurenti ai Fujitsu Siemens Computers Romania sunt Dell, HP sau Acer.