- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Si Media Galaxy a intrat in cursa ofertelor legate de performanta Romaniei la Euro 2008

29 Apr, 11:25 • Redactia DailyBusiness
Dupa ce Flanco si Domo au anuntat ca vor restitui contravaloarea televizoarelor cumparate daca Romania va castiga sau, respectiv, va ajunge in finala Euro 2008, Media Galaxy lanseaza o oferta similara: daca Romania trece de grupe se va returna clientilor 15% din valoarea televizoarelor iar daca echipa nationala trece de semifinale, clientii vor primi 45%.
Si Media Galaxy a intrat in cursa ofertelor legate de performanta Romaniei la Euro 2008

In cazul in care echipa nationala de fotbal a Romaniei trece de sferturi, cei ce au achizitionat de la Media Galaxy televizoare LCD sau plasme in perioada 17 aprilie – 9 iunie 2008, vor primi inapoi 25% din valoarea acestora.

Promotia este valabila doar pentru televizoarele cu diagonale de minim 37 inci.

In cazul ofertelor Flanco si Domo, clientii vor putea cheltui in orice scop banii primiti. Spre deosebire de cei doi concurenti, Media Galaxy va livra fiecarui cumparator sumele sub forma de bonus, care va putea fi folosit doar in cadrul magazinelor Altex sau Media Galaxy pentru a cumpara produse.

„Astfel de promotii contribuie semnificativ la cresterea vanzarilor. Trebuia sa realizam o astfel de promotie, care sa aiba legatura si cu Euro 2008”, a declarat pentru DailyBusiness un reprezentant al retailerului.

Promotia este valabila atat pentru vanzarile cu plata integrala (numerar sau card) cat si pentru cele cu plata in rate.

Grupul Altex a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 317 mil. euro, in crestere cu 50% fata de 2006 si estimeaza pentru acest an un nivel de 430 mil. euro.