- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Media Direction are un nou managing director si o noua echipa de conducere

05 Nov, 12:17 • Redactia DailyBusiness
Media Direction are din aceasta toamna o noua echipa de conducere, coordonata de Oana Padure (foto), din pozitia de managing director, au anuntat vineri oficialii agentiei de media.
Media Direction are un nou managing director si o noua echipa de conducere

Cu peste 10 ani de vechime in industria de comunicare, in special in media si strategie, Oana Padure a infiintat si coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB, a gestionat activitatile regionale de media pentru clienti multinationali.

Din noua echipa de conducere a agentiei mai fac parte Cristina Sindila (media buying director) si Roxana Panturoiu (client service director).

Cu peste 10 ani petrecuti in industrie, Cristina Sindila a coordonat activitatile de media pentru clienti precum: P&G, Unicredit, Zapp, Nokia, Petrom, Brau Union. Ea face parte din echipa Media Direction de patru ani.

De asemenea, Roxana Panturoiu are o experienta de 10 ani in domeniu. De-a lungul timpului Roxana a gestionat conturi precum Romtelecom, Zapp, Citroen, Pfizer, Samsung, American Express, Perfeti Van Melle, Kraft sau Unilever.

Echipei de seniori ai Media Direction i se alatura Mirabela Pricopi, in pozitia de group account director. Ea a gestionat conturi precum Brau Union, Unilever, Nokia, Mars, LG, RBS.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media – buying, planning, strategie, research si digital.