- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Sefi si jurnalisti ai Realitatii si Antenei 3, audiati la CNA

05 Apr, 15:40 • Redactia DailyBusiness
Consiliul National al Audiovizualului a chemat, la audieri, in cadrul sedintei de marti, mai multi jurnalisti pentru "a ne lamurim ce se intampla la Realitatea Media, cine si ce atributii are", dupa cum a afirmat Rasvan Popescu, presedintele institutiei.
Sefi si jurnalisti ai Realitatii si Antenei 3, audiati la CNA

Sefi si jurnalisti de la Realitatea si Antena 3 au dat astfel explicatii despre tensiunile recente de la cele doua posturi de televiziune, respectiv eliminarea din grila a emisiunii.

Astfel, la sedinta de azi, printre invitati s-au numarat Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, Sorin Freciu, Valeriu Turcan, consilier prezidential sau Sorina Matei, fosta jurnalista la Antena 3.

Jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu, fosti la Realitatea TV, au refuzat participarea la sedinta.

„Eu sper ca aceste pozitionari diferite ale noastre fata de cei din Consiliul de Administratie, pe tema contractului de management, sa se schimbe”, a declarat Sebastian Ghita, citat de Hotnews.ro.

„Daca nu se schimba, probabil vor fi discutate chiar in AGA. Atunci, fie Consiliul de Administratie va fi imputernicit sa rezilieze contractul de management, fie noi vom reusi sa obtinem schimbarea Consiliului de Administratie”, a mai spus managerul Realitatea TV.