- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Crestere cu 40% a vanzarilor de terminale Windows Mobile in 2008

30 Sep, 16:44 • Redactia DailyBusiness
Vanzarile de dispozitive care ruleaza platforma Windows Mobile vor creste cu 40%, de la 40.000 de unitati in 2007, la aproximativ 70.000 de unitati in 2008 pe piata din Romania, a declarat marti Ionut Gaota, Windows Mobile product manager Microsoft Romania.
Crestere cu 40% a vanzarilor de terminale Windows Mobile in 2008

„Windows Mobile face mai usoara organizarea tuturor activitatilor de business, a continutului multimedia tot mai variat si ofera acces sigur si complet la Internet”, a adaugat Gaota citat de NewsIn.

Potrivit reprezentantului Microsoft Romania, s-a inceput in mod oficial activitatea Windows Mobile in Romania si deja incep sa se contureze parteneriate din ce in ce mai puternice cu dezvoltatorii si producatorii de aplicatii sau software pentru platforma Windows Mobile.

„Nu excludem colaborarea cu alti producatori sau dezvoltatori, iar faptul ca acum ii avem ca parteneri pe HTC si Vodafone este doar un inceput, in largirea orizontului pe piata Windows Mobile”, a spus Gaota.

Windows Mobile ruleaza pe 21 de tipuri de terminale si se afla printre liderii segmentului de smartphone, inregistrand o crestere semnificativa la nivel international. Terminalele cu acest sistem de operare ofera multiple posibilitati de alegere in functie de caracteristici (3G, GPS, touchscreen, aplicatii), pret sau operator preferat.