- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Eram: Vrem 20.000 de platitori lunar pentru myGod.ro pana la finele lui 2009

16 Dec, 10:44 • mihaela.tudorancea
Omul de afaceri Antonio Eram a lansat myGod.ro, primul serviciu exclusiv online ce functioneaza avand la baza modelul Games on Demand, pentru care estimeaza pana la sfarsitul anului viitor circa 20.000 de utilizatori platitori lunar.
Eram: Vrem 20.000 de platitori lunar pentru myGod.ro pana la finele lui 2009

„Ne dorim sa operam un nou mod de a face afaceri in Romania”, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Antonio Eram, manager Netopia Sistem.

„Nu ne intereseaza recuperarea investitiei ci mai degraba cresterea acestui segment cu potential incredibil. Banii au o pondere de 1% in tot acest proiect. Sunt mult mai multe in joc”, a adaugat acesta.

In prezent, pe myGod.ro sunt inregistrate peste 500 de jocuri, urmand ca la sfarsitul anului 2009 sa se ajunga la peste 2.000, pretul platit lunar de jucatori ramand la 10 euro.

„Pe baza unui abonament lunar, utilizatorii inregistrati vor avea acces la toate jocurile disponibile in cadrul serviciului, indiferent de numarul acestora. Nu exista limitari de niciun fel, poate doar fizice ce tin de dimensiunile spatiului de stocare la utilizator”, a precizat Eram.

Publicul tinta al myGod.ro nu este format din jucatori impatimiti. „Noi nu ne propunem sa combatem pirateria si nici sa atacam segmentul de retail, mai degraba militam pentru deschiderea unui nou segment de business in ceea ce priveste distributia de continut digital”, a declarat reprezentantul site-ului.

Din targetul myGod.ro fac parte casual gamers, „cu varste intre 5 si 99 ani”, cu acces la Internet si care sunt mai mult sau mai putin pasionati de jocuri.

„Toate titlurile din portofoliu sunt alese pentru a fi compatibile cu majoritatea sistemelor de pe piata. Mai mult decat atat, in target includem utilizatorii care poate si-ar dori sa se joace un joc la un anumit moment dar nu sunt dispusi sa cumpere unul si nici sa il descarce ilegal”, a precizat Eram.

Printre titlurile regasite pe site-ul myGod.ro intalnim Age of Empires, Hitman, Commandos, jocurile din seria Tycoon, Treasure Island, A.I.M., Battle for Troy si Colin McRae.