- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Florin Cîțu, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: ”PSD este praf şi pulbere. Îţi iei gaşca şi plecaţi acasă dacă îţi arăt că se poate?”

03 Feb, 21:03 • Cornel Ghimeșan
Florin Cîțu a lansat vineri un atac dur la adresa PSD și a lui Marcel Ciolacu. Fostul premier l-a ironizat pe liderul social-democrat căruia i-a transmis că poate din nou să reducă taxele pe muncă şi fără să crească alte taxe.
Florin Cîțu, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: ”PSD este praf şi pulbere. Îţi iei gaşca şi plecaţi acasă dacă îţi arăt că se poate?”

Florin Cîțu, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu. Reacția virulentă a fostului premier vine la scurt timp după ce PSD l-a acuzat că, în 2021, fiecare român era mai sărac cu 2.300 de euro, iar inflaţia a crescut galopant datorită creşterii halucinante a preţurilor la energie, gaze şi carburanţi, potrivit RomâniaTV.net.

Citește și Anunțul zilei! Românii pot lua amendă de până la 1.000 lei. Legea a fost adoptată de Klaus Iohannis

Florin Cîțu, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu

În replică, Florin Cîțu l-a ironizat pe liderul social-democrat și a transmis că poate din nou să reducă taxele pe muncă şi fără să crească alte taxe.

”PSD este praf și pulbere. În 2020 și 2021 am arătat că încasăm mai mulți bani la buget chiar dacă am scos taxele introduse de Ciolacu/Dragnea în perioada 2017-2019 și reintroduse în 2022 de Ciolacu și gașca lui. Eu vă garantez că putem din nou să reducem taxele pe muncă (inclusiv sa eliminam supraimpozitarea contractelor part-time) și fără să crească alte taxe. Marcele, îți iei gașca și plecați acasă dacă îți arăt că se poate?”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Inflația din România ar fi mult mai mare decât se credea!

Florin Cîțu a transmis că inflația e mai mare decât raportează INS. PSD a dus-o la 20 de procente, acuză liberalul.

Ies noi discuții pe scena politică din România. Fostul premier al României Florin Cîțu iese la rampă cu noi acuze. Liberalul susțin că inflația e mai mare decât raportările oficiale ale INS. Conform acestuia, social-democrații au mai transmis că a crescut inflaţia generalizată la 20 de procente, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, însă fără rost, anunță știripesurse.

Florin Cîțu iese la rampă cu noi acuze legate de inflația din România. Cine spune adevărul?

Veniturile totale la bugetul de stat nu au fost majorate deloc. De altfel, după cum susține Florin Cîțu, încasările din TVA, contribuţii sau accize au fost micșorate. În aceste sens, fostul premier Florin Cîţu, senator liberal, afirmă astăzi pe pagina sa personală de Facebook că PSD a majorat inflația generalizată la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar degeaba, pentru că veniturile totale la buget nu au crescut şi, mai mult, încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut.

„Adevărul despre incasările la buget în 2022! PSD a crescut inflaţia generalizată la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar DEGEABA. Veniturile totale la buget nu au crescut. Mai mult încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut”, scrie Ciţu.

El mai spune: „Creşterea taxelor PSD-iste în 2022 DOAR a omorât economia şi i-a umilit pe români!”. Fostul premier PNL arată că urmează adevărul despre cheltuielile bugetare şi împrumuturi.

Citește și Vești bune pentru români! Indicele ROBOR a scăzut. BNR a publicat date de interes

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult