- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cosmopolis Plaza isi creste de peste 5 ori suprafata actuala. Vor fi deschise aproape 40 de magazine noi

26 Jul, 11:23 • Redactia DailyBusiness
Cosmopolis Plaza, primul retail park dintr-un ansamblu rezidențial din România, se extinde. Opus Land, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Cosmopolis, a început lucrările de extindere a actualului retail park.
Cosmopolis Plaza isi creste de peste 5 ori suprafata actuala. Vor fi deschise aproape 40 de magazine noi

16.300 de mp se adaugă celor 3.500 de mp deja existenți, iar astfel Cosmopolis Plaza va deveni cel mai mare retail park din nordul Capitalei, cu o suprafață de aproape 20.000 de mp.Vom multiplica numărul de magazine pe care le avem în proximitatea clieților noștri. Astfel, la cele 31 de afaceri deja existente în mall-ul nostru se vor mai adăuga încă cel puțin 40 de noi magazine, care vor acoperi toate interesele locuitorilor din Cosmopolis. Vor fi branduri internaționale, cu spații generoase de expunere, astfel încât clienților să le fie creată o experiență de cumpărături unică, relaxantă și cu o ofertă generoasă de produse.Extingerea Cosmopolis Plaza se traduce printr-o investiție suplimentară de 15 milioane de Euro, a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.

Potrivit planurilor actuale, extinderea mall-ului va fi încheiată în mai puțin de un an de zile, în iunie 2023 și va asigura o mie de locuri de muncă în toate spațiile comerciale pe care le va găzdui.Jysk, Maxi Pet, Pepco, Spartan sunt doar câteva dintre marile branduri care vor avea prezență în Cosmopolis Plaza. Lista va fi actualizată permanent cu branduri de interes pentru clienții ansamblului rezidențial, care să completeze oferta actuală de spații comerciale.

Extinderea va crea o legătură între magazinul Lidl și retail park-ul actual, care în prezent găzduiește facilități precum: Carrefour Market, farmacie, cafenele, restaurante, fast-food-uri, cramă, cofetărie, brutărie, pet-shop, florărie, croitorie, saloane de înfrumusețare, școală de talente, servicii de curățătorie, ATM și multe altele.

Am decis să facem această extindere în primul rând pentru comunitatea noastră în creștere permanentă, dar și pentru a asigura tuturor vecinilor noștri facilitățile de care au nevoie.Având în vedere că accesul la retail park se poate face și din ansamblul rezidențial, dar și din intrarea pe autostradă, ne dorim ca acest centru comercial să devină destinația de cumpărături preferată atât de toți clienții Cosmopolis, cât și de locuitorii din zonele adiacente complexului nostru,” a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.

Retail Park Cosmopolis Plaza va asigura de asemenea access Wi-Fi gratuit și va pune la dispoziția părinților cu copii și un spațiu de joacă și distracție pentru cei mici.Acest spațiu comercial va fi prima opțiune pentru toți locuitorii cartierului Cosmopolis datorită proximității, dar și a tuturor facilităților necesare celor 14.000 de proprietari și chiriași.CEE Estate și SVN România gestionează împreună relația cu chiriașii actuali și se ocupă de noile contracte de închiriere pentru spațiile comerciale din cadrul Retail Park Cosmopolis Plaza.

Cosmopolis – Cel mai amplu proiect rezidențial din România construit după 1989

  • 14.000 de locuitori au ales ansamblul Cosmopolis în ultimii 15 ani
  • 3000 de rezidenți în plus în cartier, doar în ultimii 2 ani
  • 5.000 de locuințe finalizate și vândute până la finalul acestui an
  • 380 de milioane de euro investiții totale
  • Facilități: 47 piscine exterioare, 4 parcuri, 2 gradinite (private), 1 școală primară (privată)
Tags: