TURISM

Hotel Epoque si-a crescut veniturile cu 9% in S1

11 septembrie 2013, ora 11:19, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
EpoqueHotel.jpg
Hotel Epoque anunta o crestere de 9% a veniturilor in primul semestru al anului 2013, raportand venituri de 3,46 milioane lei, fata de 3,16 milioane lei in perioada similara a anului trecut. Pentru intreg anul, este bugetata o crestere de 16% a business-ului.

Cresterea se datoreaza noii strategii de management implementate incepand cu cel de-al doilea trimestru si performantelor inregistrate de structura de cazare, Epoque operand cu un grad mediu de ocupare de 59%.


Hotelul a fost deschis in noiembrie 2010, fiind adresat turistilor de tip FIT (free independent traveler) apartinand atat segmentului business cat si de leisure, familiari cu conceptul de boutique hotel si care au ca prioritate cunoasterea contextului si culorii locale.

Epoque a inregistrat in S1 2013 o crestere cu 23% a gradului de ocupare fata de prima jumatate a anului trecut, operand cu o ocupare medie de 59%, peste media pietei din Bucuresti, estimata la 55%.

Daca pana in 2012 aproximativ 90% din oaspetii Epoque calatoreau in scop de business, in 2013, datorita cresterii puternice a segmentului leisure, ponderea este 75% business si 25% leisure. Pana la sfarsitul lui 2013 ne-am bugetat o crestere a veniturilor de 16%, bazandu-ne pe consolidarea parteneriatelor cu segmentul business corporate si pe trendul crescator al pietii de leisure, care ne vor conduce la un grad mediu de ocupare peste media pietei, declara Diana Popescu, owner & CEO Epoque Hotel.

Hotelul are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa.Citeste si Hotelurile din Bucuresti incep sa-si revina, desi camerele sunt mai ieftine cu 34% decat in 2007
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 18:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter