- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Hotelul Ibis Timișoara City Center s-a deschis oficial

11 Mar, 17:43 • Redactia DailyBusiness
Ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timișoarei, lângă destinații atractive de afaceri, divertisment și shopping.
Hotelul Ibis Timișoara City Center s-a deschis oficial

Noul hotel economic de 200 de camere aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ ibis SQUARE.

Noul ibis Timișoara City Center oferă mai mult decât servicii de cazare și își propune să devină un hub social vibrant, atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală.

Hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor și întâmpină în deplină siguranță oaspeții și localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferințe și alte spații de lucru și relaxare.

Ibis Timișoara City Center este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro realizate de Bega Group, un investitor local de prestigiu, cu active și operațiuni semnificative în domeniile retail și ospitalitate.

Construcția a durat doi ani și a fost realizată conform standardelor de dezvoltare și de amenajare furnizate de echipa tehnică a grupului Accor.

Afiliat la rețeaua Ibis, cel mai cunoscut brand hotelier din Europa, hotelul este operat printr-un contract de management de către Accor, lider global în ospitalitatea augmentată.

Inaugurarea sa confirmă încă o dată importanța Timișoarei pentru Accor, unul din cele mai promițătoare orașe din România, care va deveni Capitală Culturală Europeană în 2023.

Tags: