- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

5 itinerarii insorite pentru perioada rece (FOTO)

03 Oct, 14:20 • cristina.mihai
Plaja si ocean in perioada rece, la pachet cu experimentarea unor culturi diferite de cea europeana? DailyBusiness.ro va propune 5 destinatii in care puteti sa va potoliti setea de soare, sa participati la safari cu elefanti, sa admirati dansuri indigene langa foc, temple budiste, imagini spectaculoase cu recife de corali sau sa vizitati plantatii de mirodenii.
5 itinerarii insorite pentru perioada rece (FOTO)

[gallery:189]

Sezonul cald din Fiji tine din noiembrie pana in aprilie, iar pretul unui pachet turistic in aceasta zona incepe de la 2.500 euro de persoana, cu bilet de avion inclus.

Pe langa oferta bogata in plaje, Fiji ofera vizitatorilor multe alte posibilitati turistice. De exemplu, puteti vizita satul indigen Navala.

Cititi aici o povestire dintr-o calatorie in Fiji.

Cea mai calda perioada in Zanzibar este in lunile decembrie si ianuarie. Un pachet turistic aici porneste de la 2.000 euro de persoana, cu bilet de avion inclus.

Daca ati ajuns la aceasta destinatie si nu vreti sa stati numai la plaja, aveti ocazia sa vizitati Insula Inchisorii sau plantatiile de mirodenii.

Cititi aici un review despre Zanzibar.

In Insulele Capului Verde, un pachet turistic porneste de la 1.000 euro de persoana. Printre atractiile turistice se numara Cidade Velha, prima asezare portugheza din zona.

O alta atractie este satul pescarilor Tarrafal, cu plaje apreciate de turisti din toata lumea, dar si cu o veche inchisoare coloniala, unde dictatorul portughez Salazar tinea dizidentii.

Cititi aici o prezentare a acestei destinatii.

In Jamaica, preturile pachetelor turistice pornesc de la 1.500 euro cu bilet de avion inclus. Printre atractiile turistice de aici se numara muzeul Bob Marley.

Cititi aici o cronica despre Jamaica.

In insula Phuket din Thailanda, pretul pachetelor turistice pleaca de la 1.000 euro de persoana. O alternativa a plajelor cu nisip alb este orasul vechi din Phuket, dar si templele budiste de pe insula.

Cititi aici un review despre aceasta destinatie.