- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

50.000 euro pentru modernizarea parcarii hotelului Intercontinental

01 Jul, 00:02 • cristina.mihai
Hotel Intercontinental Bucuresti si operatorul de locuri de parcare Dalli au investit 50.000 euro pentru o noua rampa de acces si o rampa de iesire la parcajul subteran al hotelului, au spus reprezentantii celor doua companii, pentru DailyBusiness.
50.000 euro pentru modernizarea parcarii hotelului Intercontinental

Pentru aceasta colaborare, Dalli a investit 25.000 euro, destinati achizitionarii si montarii echipamentelor de acces, taxare si supraveghere, precum si a software-ului aferent.

Intercontinental Bucuresti a investit inca 25.000 euro, pentru deschiderea rampelor si a coridorului de acces din parcare catre holul hotelului.

Pana in septembrie 2008, Dalli va finaliza amenajarea unei scari pietonale care duce la fantana arteziana din fata hotelului (lucrare aflata in desfasurare). Totodata, vor fi executate o serie de lucrari de modernizare si renovare in parcaj, printr-o investitie ce se va ridica la aproximativ 12.000 euro.

Pana acum, accesul la parcajul subteran al hotelului se realiza prin rampele de acces de pe strazile Tudor Arghezi si Ion Campineanu. Parcarea Intercontinental apartine companiei Dalli.

Clientii hotelului si clientii Dalli vor avea acces la 160 de locuri de parcare, in timp ce 780 de locuri sunt destinate exclusiv abonatilor Dalli.

Pana acum, oaspetii hotelului puteau beneficia numai de cele 70 de locuri de parcare supraterana ale hotelului, sau aveau acces la parcarea orara din strada Tudor Arghezi, situata in spatele hotelului, au spus reprezentantii Intercontinental.

Parcajul functioneaza non stop. Tariful pentru o ora de parcare este de 2 lei.

Intercontinental Bucuresti a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 15,3 milioane euro.

Dalli a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 13,8 milioane lei (circa 4,1 mil. euro).