- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Afacerile tur-operatorului Best Reisen in Romania au crescut cu 19% in S1

01 Aug, 00:01 • cristina.mihai
Tur-operatorul Best Reisen a inregistrat in prima jumatate a anului o cifra de afaceri de 3,7 mil. euro, cu 19% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Afacerile tur-operatorului Best Reisen in Romania au crescut cu 19% in S1

In primul semestru din 2007, compania a avut o cifra de afaceri de 3,1 milioane euro.

Numarul de turisti a crescut cu 10% in prima jumatate a anului 2008 fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce releva o crestere a valorii pachetelor turistice achizitionate de romani, pe fondul cresterii puterii de cumparare.

„Un concediu in strainatate, mai ales in una dintre destinatiile Tunisia, Grecia, Turcia sau Egipt, nu mai intruchipeaza ideea unui bun de lux pentru romani ci reprezinta deja un fapt obisnuit. Acest lucru este dovedit de numarul mare de turisti care au ales sa isi petreaca o vacanta in strainatate, mai ales in anul curent”, a spus Csaba Garamszegi ,managerul Best Reisen Romania.

„Astfel, fata de prima jumatate a anului 2007, numarul de turisti care au ales o vacanta in una dintre destinatiile enumerate a crescut in prima jumatate a anului 2008, remarcandu-se un procent de 10% mai ales pentru Tunisia si Egipt”, a adaugat Garamszegi.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Grupul complet a organizat vacante pentru mai mult de 200.000 de turisti in 2007 si si-a deschis punctul de lucru in Romania incepand cu 2005.

Numai agentia din Romania a avut o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro in 2007, si ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1070 agentii revanzatoare in Romania.