- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Agentia de turism Eurolines si-a deschis o unitate in Mall Vitan

21 Aug, 11:14 • cristina.mihai
Eurolines si-a deschis un punct de vanzare in Mall Vitan din Capitala. Astfel, agentiile de turism care "vanau" pana nu demult doar spatiile stradale de pe artere aglomerate incep sa descopere si potentialul centrelor de retail moderne.
Agentia de turism Eurolines si-a deschis o unitate in Mall Vitan

Agentia Eurolines, controlata de omul de afaceri Dragos Anastasiu (foto), a inchiriat 12 metri patrati in mallul din Vitan. Investitia totala, incluzand partea de promovare si resurse umane fixe, este de circa 25.000 euro.

Similar tuturor agentiilor din reteaua Eurolines, noua unitate va oferi servicii din domeniul turismului, cazari si vacante interne si internationale, bilete de avion si de autocar, asigurari de calatorie si inchirieri de autoturisme, microbuze sau autocare.

Reteaua de agentii proprii a Eurolines din Romania cuprinde 42 de agentii, compania avand de asemenea 250 de revanzatori activi.

Grupul Eurolines a inregistrat in primele 6 luni o cifra de afaceri de peste 20 mil. lei (circa 4,75 mil. euro) din turism – autocar, bilete de avion si vanzare de pachete turistice – cu circa 15% mai putin decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru intreg anul 2009, compania se asteapta la venituri in scadere cu circa 20%, fata de anul trecut, pana la 40 mil. lei (9,5 mil. euro).