- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

ANAT se pregateste de iarna cu vacante mai ieftine: \”Discount-urile ne-au ajutat sa supravietuim\”

07 Sep, 15:49 • cristina.mihai
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat programul "Inscrierii Timpurii de iarna", o premiera pe piata locala. Aceste noi oferte promotionale lansate de agentii si hotelieri continua o suita de alte programe promotionale, fara de care situatia pe piata locala ar fi fost dezastruoasa, spun oficialii ANAT.
ANAT se pregateste de iarna cu vacante mai ieftine: \Discount-urile ne-au ajutat sa supravietuim\

„Am lansat acest program pentru iarna pentru ca toate programele cu discount-uri au mers foarte bine si datorita lor am reusit sa supravietuim in acest an”, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Corina Martin, presedinta asociatiei.

Martin a adaugat ca in plus, programul de inscrieri timpurii pentru vara viitoare, va fi lansat pe 17 septembrie in acest an si nu in ianuarie-februarie anul viitor, cum se practica pana acum.

Programul de early-booking (platesti o vacanta cu cateva luni inainte de plecare, insa la un pret mai mic) este relativ o noutate pe piata locala, fiind lansat pentru prima data acum 2 ani. Acest program a fost derulat doar pentru vacantele de vara pana acum.

In programul pentru vacantele de iarna pachetele vor fi cu minim 20% mai ieftine si trebuie achitate integral intre 7 septembrie si 15 noiembrie pentru perioada 1 decembrie 2010-28 februarie 2011.

Agentiile de turism au inregistrat o crestere a vanzarilor de 40% in editia de primavara a programului, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In prezent, asociatia mai are in derulare programele „Litoralul pentru toti” (01 sept.-15 oct 2010), „O saptamana la munte” (5 sept.-17 dec. 2010), „Decada balneara”(1 sept.-30 noi. 2010), „O saptamana de refacere in statiunile balneare” (1 sept.-30 noi. 2010).