- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cât te costă să schiezi în acest weekend în Poiana Brașov. Sezonul de schi rămâne deschis până pe 30 aprilie

14 Apr, 13:55 • Bumbeneci Diana
Sezonul de schi a fost prelungit până pe 30 aprilie, în Poiana Brașov. Pasionații de schi vor putea practica acest sport la alte prețuri, de Paște.
Cât te costă să schiezi în acest weekend în Poiana Brașov. Sezonul de schi rămâne deschis până pe 30 aprilie

Sunt vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Pentru că vremea a rămas destul de rece în zonele de munte, sezonul de schi a fost prelungit până pe 30 aprilie, în Poiana Brașov. Așadar, chiar și în ziua de Paște se va putea schia la altitudini mai mari, anunță Primăria Brașov.

Cât te costă să schiezi în Poiana Brașov

Primăria Braşov a anunțat că turiștii care vor petrece sărbătorile de Paşte în Poiana Braşov vor putea schia în condiții bune. Sezonul de schi a fost prelungit în acest loc până pe 30 aprilie, datorită noului strat de zăpadă care s-a așternut zilele trecute. Odată cu această modificare și lista tarifelor a fost schimbată.

Așadar,, turiștii care vor să schieze în Poiana Brașov, vor plăti mai puțin de Paște, decât în iarnă.

Tot pe acest subiect: Și de Paște se va putea schia. „Având în vedere condițiile meteo din ultimele zile, ninsoarea, Primăria Brașov a luat decizia de prelungire a sezonului de schi și în luna aprilie”

Pârtie de schi
Pârtie de schi

„Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte)”, este precizat într-un comunicat de presă emis astăzi de Primăria Brașov.

Un punct de urcare este 5,5 lei, așadar pentru 10 puncte schiorii sunt nevoiți să scoată din buzunare 55 de lei.

„Se schiază în condiţii bune pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roşu, cu ieşire la telescaunul Ruia”, a precizat Primăria Braşov.

Vezi și: Se întorc ninsorile în România! În plin sezon de primăvară, toată țara intră sub avertizare meteo

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult