- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ce destinatii de lux aleg romanii de Revelion

05 Nov, 13:03 • cristina.mihai
Meniuri sofisticate, create de bucatari cunoscuti, programe de Revelion deosebite si servicii ireprosabile, asa doresc sa-si petreaca ultima noapte din an peste 1.000 de turisti romani, care platesc pentru un pachet turistic cateva mii de euro.
Ce destinatii de lux aleg romanii de Revelion

Pachetele pentru Revelion au preturi cuprinse intre 2.500 euro si 10.000 euro de persoana pentru un sejur de 7 zile, in functie de hotelul ales, a spus Mircea Vladu, directorul general al agentiei Prestige Tours.

„Sunt peste 1.000 de romani care isi petrec Revelionul in destinatii de lux”, au spus reprezentantii J’info Tours.

Pachetele costa peste 1.000 euro – maximul nu prea exista, au precizat acestia. Spre exemplu, cineva a cerut o calatorie excentrica sa stea 3 luni in Mauritius si alte insule din Oceanul Indian.

Valoarea pachetului depinde de numarul noptilor de cazare, pretul zborului, cate persoane calatoresc, cate stele are hotelul sau tariful hotelui de lux in acea perioada, au spus reprezentantii J’info Tours, care au adaugat ca au circa 300 de rezervari pentru Revelion la hoteluri intre 5 si 7 stele.

„Agentia noastra a inregistrat pana in prezent rezervari de peste 200.000 euro pentru destinatii de lux in perioada Revelionului. La nivel de piata, valoarea pachetelor vandute catre astfel de destinatii depaseste 1 mil. euro”, a spus Mircea Vladu, directorul general al Prestige Tours.

Cererea pentru astfel de pachete este similara cu cea de anul trecut.

Care sunt destinatiile de lux preferate de romani ? Vladu considera ca hotelurile de 6 si 7 stele din Dubai sunt cele mai atractive pentru romani.

Maldive si Cancun sunt urmatoarele destinatii in preferintele romanilor, urmate de republica Dominicana, Mauritius si Seychelles.

Printre noile destinatii exotice promovate de J’info Tours se numara Republica Dominicana , Zanzibar, Cabo Verde, Banju, Guadalupe, Dubai, Thailanda, Setchelles, Mauritius si Rio de Janeiro.