- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Charterul Bucuresti – Sharm El Sheik va atrage 2.800 de turisti romani in vara

20 Jun, 00:06 • cristina.mihai
Tur-operatorul Best Reisen asteapta in acest sezon estival, pe cursa charter Bucuresti - Sharm El Sheik (Egipt), circa 2.780 de turisti, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii companiei.
Charterul Bucuresti - Sharm El Sheik va atrage 2.800 de turisti romani in vara

Transportul tip charter reprezinta zboruri operate cu aeronave inchiriate de agentiile de turism pentru transport dus-intors pe anumite destinatii, unde de obicei nu au curse liniile aeriene.

Compania a introdus acest zbor charter in toamna lui 2007, acesta fiind primul sezon de vara in care va opera.

Turistul reprezentativ pentru aceasta destinatie este cel care a mai calatorit in Egipt si acum doreste ceva nou. Un segment oarecum consistent il reprezinta familiile cu copii (in jur de 20% din vanzarile de pachete), au spus reprezentantii tur-operatorului.

Sharm el Sheikh, denumita si Perla Marii Rosii, este o statiune de lux din Egipt, situata in partea de sud a peninsulei Sinai.

„Pretul unui sejur de o saptamana este de 439 euro la un hotel de 4 stele in regim demi-pensiune sau 489 euro la un hotel de 5 stele, in regim all inclusive”, a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen.

„Pretul include biletul de avion, cazare si masa conform ofertei, transfer aeroport -hotel- aeroport, asistenta turistica in limba romana si toate taxele de aeroport, securitate si viza”, a mai spus Garamszegi.

Best Reisen Romania a avut o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro in 2007, si ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1.070 agentii revanzatoare.