- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ciceo, Aeroportul Cluj: Nu i-am hartuit pe cei de la Carpatair

17 Oct, 17:16 • cristina.mihai
David Ciceo, directorul general al Aeroportului Cluj, sustine ca decizia Carpatair de a renunta la zborurile din Cluj este una economica, lini aeriana anuntand de acum cateva saptamani ca renunta la spatiile inchiriate pe aeroport.
Ciceo, Aeroportul Cluj: Nu i-am hartuit pe cei de la Carpatair

„Nu este vorba de nicio hartuire, decizia pe care am luat-o astazi (de a nu lasa o aeronava Carpatair sa decoleze-n.r.) tine de respectarea regulamentelor de siguranta”, a declarat Ciceo, care mentioneaza ca linia aeriana foloseste aceasta situatie ca pretext pentru inchiderea bazei operationale din Cluj.

„De fapt motivele sunt economice, ne-au anuntat de acum cateva saptamani ca vor sa renunte la spatiile inchiriate pe aeroport. Mai mult, chiar in plangerea pe care ne-au facut-o la Comisia Europeana spun ca risca sa intre in insolventa”, a mai spus seful aeroportului.

Acesta a mentionat ca linia aeriana Carpatair acopera circa 1% din numarul zborurilor de pe Cluj. „Ne pare rau ca au decis sa plece, insa decizia lor are cu siguranta baze economice”, a conchis Ciceo.