- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

\”Domeniile Ostrov\” va demara anul acesta investitii de 6,5 mil. euro in turismul din zona viticola

30 Apr, 09:23 • cristina.mihai
Compania producatoare de vinuri Domeniile Ostrov are in plan sa demareze anul acesta investitii totale de 6,5 mil. euro in spatii de cazare, o zona de entertainment si sala de degustare de vin in zona Domeniile Ostrov.
\Domeniile Ostrov\ va demara anul acesta investitii de 6,5 mil. euro in turismul din zona viticola

Compania intentioneaza sa construiasca o pensiune de 5 stele si un restaurant, printr-o investitie de 500.000 euro, dar si un hotel de 5 stele care va cuprinde si spatii de birouri, in valoare de 1,5 mil. euro.

In plus, compania si-a bugetat investitii de inca 500.000 euro pentru amenajarea unei sali de degustare de vin subterana la fabrica din Lipnita

Pe langa aceste investitii, firma si-a bugetat 4 mil. euro pentru amenajarea in zona a unui port de iahturi, teren de fotbal cu nocturna, teren de golf si un aqua park.

„Avem proiectele si bugete aprobate, iar o parte din bani proveniti din fonduri europene. Constructia va demara anul acesta, iar pensiunea si restaurantul urmeaza sa fie finalizate in anul in curs, iar restul in 2011”, a declarat Marian Moise (foto), director executiv la Domenii Ostrov.