- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Infiintarea filialei romanesti a My Air a intrat in stand-by, din cauza crizei

20 Feb, 13:43 • cristina.mihai
Compania aeriana italiana My Air a pus momentan in stand-by planurile de a infiinta o companie locala pentru zborurile din Romania, ca urmare a agravarii efectelor crizei economice pe piata romaneasca, a spus pentru DailyBusiness.ro Antonio Iervolino, directorul general al liniei aeriene.
Infiintarea filialei romanesti a My Air a intrat in stand-by, din cauza crizei

„Avem inca in plan deschiderea My Air Romania, insa agravarea efectelor crizei pe piata locala a pus in stand-by discutiile cu partenerii romani”, a explicat Iervolino.

My Air a anuntat la finalul anului trecut ca poarta discutii cu o persoana juridica din Romania pentru infiintarea unei companii cu capital majoritar roman, My Air Romania, pentru operarea curselor din Romania. La noua compania MyAir Italia urma sa aiba o participatie minoritara.

Criza nu a afectat doar planurile de infiintare a unei filiale locale ale operatorului aerian, ci si gradul de ocupare al zborurilor, asa ca pentru a pastra numarul de pasageri la nivelul din 2008, compania a redus tarifele cu pana la 30%.

„Vom lansa si doua noi destinatii in orarul de vara, spre Rimini, de la riviera Adriatica si spre Ibiza, cu escala in Italia”, a mai spus Iervolino.