- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Investitie de 20 mil. euro in hotelul DoubleTree din Ploiesti

15 Mar, 13:32 • cristina.mihai
Compania Valdor va investi peste 20 mil. euro pentru renovarea si imbunatatoriea unitatii hoteliere pe care o detin in Ploiesti si care va purta brandul DoubleTree by Hilton, au spus reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.ro.
Investitie de 20 mil. euro in hotelul DoubleTree din Ploiesti

Compania Valdor a semnat recent un contract de franciza pentru brandul DoubleTree cu lantul hotelier Hilton. Potrivit oficialilor companiei, unitatea DoubleTree din Ploiesti se va deschide la finalul acestui an,

Hotelul DoubleTree din Ploiesti este a treia unitate hoteliara din Romania care se va deschide sub acest brand. Hilton a anuntat ca in acest an se va mai deschide in Romania inca doua unitati DoubleTree, in Oradea si Bucuresti.

Grupul hotelier Hilton a semnat anterior si un contract de management cu SIF Banat Crisana (prin firma Calipso) pentru un hotel cu 147 de camere din Oradea.

De asemenea, Hilton a mai semnat un contract de franciza cu VIS 7 Import Export SRL, in vederea deschiderii unui hotel Doubletree by Hilton in Bucuresti, Romania. Unitatea va fi amplasata in zona Piata Unirii.