- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Nico Serv anunta o statiune montana de 150 mil. euro in judetul Brasov

04 Mar, 00:35 • cristina.mihai
Reprezentantii companiei romanesti Com Nico Serv se afla in negocieri cu mai multi investtitori straini pentru constructia unei noi statiuni in zona Forban din apropiere de Predeal, printr-o investitie estimata de 150 mil. euro.
Nico Serv anunta o statiune montana de 150 mil. euro in judetul Brasov

Compania romaneasca detine un teren de 14 hectare in acesta zona pentru care a realizat proiectul unei statiuni turistice. Compania a realizat PUZ-ul statiunii si are autorizatia de constructie pentru un hotel.

Com Nico Serv ia in calcul atat dezvoltarea statiuni in parteneriat cu investitorii straini, cat si vanzarea proiectului, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii dezvoltatorului.

Situata la 1.200 m altitudine, Zona Forban este printre ultimele zone neexploatate din judetul Brasov.

Proiectul ar urma sa cuprinda un hotel-club de 5 stele cu 500 de locuri, bungalouri de lus, doua hoteluri cu cate 300 de locuri, de 3, respectiv 4 stele, un apart hotel cu 125 de apartamente si 8 pensiuni.

De asemenea, statiunea ar urma sa cuprinda si o zona cu 20 de case de vacanta, dar si facilitati de divertisment, cum ar fi un spa, o sala de spectacole sau un parc acvatic acoperit.

Com Nico Serv a fost infiintata in 1993. La data infiintarii, activitatea de baza a fost constituita din comercializarea de piese, consumabile si accesorii auto.

Compania si-a extins activitatea si in domeniul turistic, iar in prezent detine, pe langa mai multe service-uri auto, hotelul Sunset de 3 stele din Capitala si complexul Sunset Villas din Predeal.