- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

O firma elvetiana de management hotelier a intrat prin franciza in Romania

28 Sep, 11:02 • cristina.mihai
Firma elvetiana de management hotelier Swisstouches Hotels&Resorts a intrat prin franciza pe piata romaneasca si doreste sa aiba cel putin un client pana la finalul lui 2010, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Ian R.J. Larmour, directorul compania.
O firma elvetiana de management hotelier a intrat prin franciza in Romania

„Obiectivul nostru este sa facem un proiect bine si apoi vor veni si altele”, spune Larmour, care a mentionat ca sunt in negocieri cu mai multi proprietari de hoteluri din Romania.

Franciza companiei este detinuta in Romania de agentia valceana de turism SeyTour.

„Am intrat pe piata romaneasca pentru ca ii cunosteam pe cei de la SeyTour. Orice piata are potential. Pentru noi, este important sa ne cunostem partenerul din respectiva tara”, spune Larmour.

Swisstouches Hotels&Resort este o firma tanara, infiintata acum 2 ani, insa actionarii companiei detin de peste 20 de ani un institut de management hotelier in Elvetia. Compania va intra in competitie cu marile lanturile hoteliere internationale care manageriaza hoteluri, cum ar fi Accor.

Compania manageriaza pana in prezent 6 hoteluri la nivel international, 5 in Elvetia si unul in China si mai are birouri deschise in India si Romania.

„Pana in 2010, dorim sa manageriem cel putin 10 hoteluri la nivel global”, spune Larmour.