- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ocolul pamantului in noaptea dintre ani. Cat costa Revelionul 2013 in hotelurile din Bucuresti

25 Nov, 10:05 • adrian.mihaltianu
Marile hoteluri din Bucuresti vor sa ofere participantilor la Revelion o plimbare imaginara in jurul lumii prin meniurile si muzica alese pentru trecerea dintre ani. Astfel, in meniuri gasim preparate precum: caviar negru, vrabioara New York cu marmelada de ceapa rosie, parfait de ficat de gasca cu smochine, pisica de mare cu sos de unt, supa englezeasca de raci, piept de rata sau curcan, dar si sarmalute in foi de vita.
Ocolul pamantului in noaptea dintre ani. Cat costa Revelionul 2013 in hotelurile din Bucuresti

Din meniurile petrecerilor de Revelion nu vor lipsi nici preparatele din fructe de mare.

Afla cat te costa sa petreci Anul Nou in marile hoteluri din Capitala.

[img=3480][/img]
[b]JW Marriott – 890 lei/persoana[/b]. Copiii pana intr-un an beneficiaza de gratuitate, iar cei intre
1 si 6 ani de 50% reducere. Hotelul se pregateste sa se transforme intr-un [b]vas de croaziera[/b] care va explora, de-a lungul noptii, cele mai spectaculoase porturi ale lumii.

Fiecare dintre cele 5 petreceri pe care hotelul le-a pregatit in sali diferite va fi o escala catre o alta destinatie.

„Ne vom opri pe Coasta de Azur, pentru a trai fascinatia luxului pur, apoi vom porni spre Italia pentru a savura o irezistibila ‘istorie a splendorii’. Ne vom continua apoi calatoria spre paradisul mediteranean, intr-un tur delicios al traditiilor culinare spaniole, grecesti si orientale. De aici, vom trece oceanul si vom cuceri Lumea Noua, intr-o fastuoasa petrecere americana. In sfarsit, ne vom dezlantui frenetic dincolo de Ecuator, fredonand ‘Viva la Noche’ in ritm de samba si ropot de maracas”, au mentionat oficialii JW Marriott.

Din meniurile celor 5 petreceri remarcam urmatoarele preparate: terina de iepure cu fistic si relish de fructe, scoici St. Jacques gratinate cu sabayon, mistret in sos de ciocolata amara cu ciuperci chanterelle, paella cu fructe de mare, pisica de mare cu sos de unt, risotto cu trufe negre si Prosecco, creveti marinati cu limoncello si portocala, carpaccio de ton afumat cu radicchio si nuci, ravioli umpluti cu scoici si creveti, vrabioara New York cu marmelada de ceapa rosie, cotlet de miel in crusta de ierburi, ceviche cu fructe de mare si lime, medalioane de vita, vita jerky cu legume si banane prajite, crochete de pui in stil brazilian si altele.

La desert, petrecaretii vor servi, printre altele, crema bavareza de trandafir, baclava cu fistic, caise si ciocolata, pere coapte in foietaj, galete de smochine cu zmeura, tiramisu Grand Napoleon, budinca cu panettone, mousse de afine cu fructul pasiunii sau prajitura cu nuca pecan si sos de granadilla.

Divertismentul va fi asigurat de: Jukebox, Friends, Daniel Max Dragomir & Smashed Mosquito, Irina Tanase, Iuliana Puschila, Irina Tanase, dar si de cate un DJ in fiecare dintre cele 5 Sali de petreceri.

De asemenea, imediat dupa miezul noptii, petrecaretii sunt asteptati si in Vienna Lounge cu un spectacol sustinut de Horia Brenciu si HB Orchestra.

[img=3483][/img]
[b]Hotel Intercontinental[/b]. Pretul incepe de la [b]170 lei/persoana[/b] pentru cei care vor sa serveasca cina de Revelion in Braseria Corso si urca la [b]590 lei/persoana[/b] pentru petrecerea din Sala Fortuna de la etajul 21. Hotelul ofera o reducere de 30% pentru copiii de pana in 14 ani.

Hotelul va avea de Revelion 110 locuri in Sala Fortuna si 90 de locuri la Braseria Corso.

Pretul din Sala Fortuna include meniul fix cu 6 feluri si bar all inclusive. Astfel, clientii vor servi amuse-bouche; somon marinat in limoncello servit cu gazpacho; ravioli umpluti cu homar serviti cu sos de fructe de mare; sorbet de ananas cu sampanie; muschi de vita cu sos de porcini si sos Barolo, piure
de cartofi cu ulei de trufe; millefeuille cu crema de vanilie si grappa si fructe de padure.

Muzica va fi selectata de DJ.

[img=3481][/img]
[b]Grand Hotel Continental – 760 lei/persoana[/b]. In cadrul restaurantului Concerto, localizat la parter, cu acces din lobby si o capacitate de 60 de locuri, reprezentantii hotelului ii invita pe oaspeti la [b]”Ocolul Pamantului In…8 ore”[/b].

Cei care fac rezervari si plati pana pe 30 noiembrie 2012 vor beneficia de o reducere de 10%.

Meniul include preparate specifice unor zone de pe intreg Pamantul, precum blinii cu caviar, sushi cu crevete, tartaleta cu parfait de foie gras, canape cu roastbeef si hrean, tartina caprese cu sos pesto, rainbow antipasto, supa englezeasca de raci servita cu caviar rosu, halibut norvegian, sorbeto de rhubarba, tournedos de vita, acompaniat de piept de rata pregatit in Savoy, cartofi Rosti, ragout de ciuperci de padure si sos de rosmarin, dar si platou cu branzeturi frantuzesti,

Desertul poarta numele de „All Around The World”.

„In ceea ce priveste programul artistic acesta va fi in concordanta cu tema evenimentului, o trecere prin cultura artistica in materie de muzica si dans a mai multor tari. Va include dansuri traditionale asigurate de dansatori profesionisti, formatie vocala si instrumentala, cat si DJ”, au spus oficialii hotelului pentru DailyBusiness.ro.

De asemenea, in cadrul restaurantului BalKan Bistro, localizat la subsol, cu acces direct din strada Ion Campineanu si o capacitate de 35 de locuri, hotelul ii invita pe oaspeti la o petrecere informala, cu un meniu de tip bufet si DJ la pretul de [b]100 de euro/persoana[/b].

[img=3482][/img]
[b]Radisson Blu[/b] organizeaza 3 petreceri diferite. Astfel, cel mai ieftin meniu, de [b]200 lei/persoana[/b], va fi platit de cei care petrec in sala Sharkia (84 locuri), cu specific  est-mediteranean. Clientii vor servi, printre altele, creveti marinati cu tabouleh, file de biban de mare in crusta de fistic cu orez oriental si sos de lamaie si curcuma, grill mixt est – mediteranean si o selectie de deserturi cu specific est – mediteranean.

Petrecaretii care aleg Caffe Citta (104 locuri) achita [b]250 lei/persoane[/b], iar meniul acestora include preparate precum carpaccio de caracatita cu salata rucola si fructe de padure, gnocchi cu icre rosii de somon, vrabioara de vita cu piure de cartofi cu trufe negre, tort cu ciocolata gianduja si parfait de cafea cu mascarpone.

Totodata, in restaurantul Prime Steaks and Seafood (44 locuri) meniul costa [b]500 lei/persoana[/b] si include terina de foie gras cu carpaccio de mango, spuma de zmeura si paine picanta; tartar de langustine cu jeleu de mere si salata cresson; sorbet de lamaie cu sampanie; scallops la tigaie cu mousse de sparanghel, spuma aerata de lamaie si coulis de ardei gras; tournedos Rossini; muschi de vita la gratar cu ficat de rata la tigaie, spuma de cartofi cu trufe negre, legume sotate si sos porto; creme brulee de ciocolata cu wasabi si ananas mai tai.

„Dupa cina petrecaretii au ocazia de a continua seara in Bla Lounge Bar, unde oficialii hotelului ii asteapta cu muzica live mixata de un DJ, o promotie atractiva de sampanie si caviar precum si o selectie de bauturi fine cu care se pot delecta pana dimineata”, au declarat reprezentantii hotelului.

„Ca si anul trecut clientii nostri au ocazia de a alege intre un meniu prestabilit, recomandat de catre noi, si comanda a la carte, in functie de preferintele lor culinare”, au adaugat acestia.

[img=3479][/img]
[b]Crowne Plaza Bucharest Hotel – 729 lei/persoana[/b]. Pachetul include bufet si open bar. Hotelul isi asteapta oaspetii incepand cu orele 20:00, sa paseasca intr-o atmosfera acompaniata de muzica live interpretata de Mara si Dalma.

„Misiunea noastra de anul acesta este de a te purta [b]prin toate colturile lumii[/b] si de a te ajuta sa-i descoperi misterele. Alaturi de selectia culinara spectaculoasa, atent preparata de bucatarul nostru Ashlie Dias, o varietate de bauturi fine iti va incanta simturile”, au spus oficialii hotelului.

Printre preparatele din meniu intalnim terina de midii, stridii, sushi, carving station (pulpa de vita la cuptor), purcelus de lapte marinat in bere, ravioli cu rata si crema de foie gras, piept de curcan cu salvie, New York cheese cake, placinte si prajituri traditionale, Cozonac, chec si torturi.

In acelasi timp, hotelul  ofera un bufet special pentru copii.

[img=3484][/img]
[b]RIN Grand Hotel – 590 lei/persoana[/b]. Grupurile de minim 10 persoane beneficiaza de o reducere de 10% daca achita suma pana pe 1 decembrie.

In meniu se regasesc, pe langa antreu, preparate precum file de peste spada, rulada de curcan, brasato de manzat „Barolo”, parfait de alune.

Hotelul are disponibile 600 de locuri, iar atmosfera va fi incinsa Delia, Directia 5 si Delia, Karpaten Show.

Petrecerea va avea loc in Bucuresti Ballroom, cea mai mare sala din cadrul hotelului RIN Grand.

[img=3485][/img]
[b]RIN Airport Hotel – 399 lei/persoana[/b]. Revelionul petrecut la acest hotel va fi invaluit in farmecul perioadei interbelice.

Grupurile de minim 10 persoane beneficiaza de o reducere de 5% daca achita suma pana pe 1 decembrie.

Meniul include un antreu, duet din file de salau si somon la cuptor, sarmalute in foi de vita, sorbetto de lamaie, piept de rata la gratar, parfait de alune.

Petrecerea va avea loc in Henri Coanda Ballroom, cea mai mare sala din cadrul hotelului RIN Airport, iar programul artistic va fi sustinut de Nico si Alex Gigantu Band

Numarul locurilor disponibile este de 200.

[img=3486][/img]
[b]Capital Plaza – 485 lei/persoana[/b]. Meniul pentru adulti include, printre altele, curcan la cuptor, pulpa de miel la cuptor cu sos de rozmarin, frigarui de creveti, duet de somon si salau cu sos de sampanie si caviar, muschi de vita, sarmalute in foi de vita cu smantana si ardei iute, cozonac, mousse de ciocolata alba cu sos de fructe de padure, fantana de ciocolata cu fructe, tort.

Pentru copii, hotelul pregateste o petrecere separata, de unde nu lipsesc jocurile si diferitele mascote, precum Minnie, Mickey Mouse, Spartacus sau Peter Pan. Pretul este de [b]150 lei/copil sau 270lei/2 copii[/b], programul fiind intre intervalul orar 22.00 si 3.00.

Meniul Piticot este compus din finger food pachet bauturi inclusiv sampania pentru copii.

[img=3487][/img]
[b]Howard Johnson Grand Plaza Hotel – 450 lei/persoana[/b]. Hotelul, aflat in apropiere de Piata Romana, ii asteapta pe oaspeti cu un meniu rafitat, incluzand icre negre, piept de rata afumat, muschi de vita cu sos de ciuperci, coaste de porc, somon, sarmale, creme brulee, panna cotta cu lamaie, fructe si altele.

Petrecerea va fi mentinuta de DJ Santana si DJ Ionut.