- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Programul \”O saptamana la mare\” a atras cu 20% mai multe locuri de cazare decat in 2008

13 Apr, 14:54 • cristina.mihai
Editia din aceasta primavara a programului "O saptamana la mare", prin care turistii isi pot achizitiona sejururi pe litoralul romanesc in perioada 4 mai - 15 iunie, la preturi mai reduse, a atras cu 20% mai multe locuri decat editia din primavara lui 2008, a spus Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romaneasc (FPTR).
Programul \O saptamana la mare\ a atras cu 20% mai multe locuri de cazare decat in 2008

Pana in prezent s-au inscris in program 26 de unitati de cazare, pentru fiecare sejur de 6 zile din perioada 4 mai – 15 iunie fiind asigurate 3.000 de locuri.

„Avem circa 500 de locuri pe serie in plus fata de 2008”, a spus Vasilescu, pentru DailyBusiness.ro. El a precizat ca unitatile hoteliere inca se pot inscrie in program, si ca si in editiile trecute, pana la finalul inscrierilor, s-au mai adaugat cateva sute de locuri in cadrul programului.

„La nivel de cerere ramane de vazut cum va fi, insa in general acest program este bine primit, preturile fiind reduse, comparativ cu destinatiile externe, in aceasta perioada”, a mai spus Vasilescu.

Un sejur de 6 zile la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus poate fi achizitionat cu 400 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de o stea, fara mic dejun, tariful pentru un sejur este de 160 lei de persoana.