- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Radisson SAS: Restaurantele si barurile hotelului acopera circa 18% din venitul total

16 Feb, 09:00 • cristina.mihai
Aproape 20% din venitul hotelului Radisson SAS din Capitala, fostul hotel Bucuresti, este acoperit de cele 4 restaurantele si 3 baruri ale unitatii, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Jesper Vilsoe, directorul Food&Beverege (F&B) al hotelului.
Radisson SAS: Restaurantele si barurile hotelului acopera circa 18% din venitul total

Venitul hotelului Radisson SAS din Capitala este acoperit in proportie de 45% de segmentul de F&B – food and beverage (incluzand organizarea de evenimente).

Activitatile de cazare acopera 50% din venit, restul provenind din alte tipuri de activitati.

„Segmentul de F&B este unul dintre principalii stalpi de sustinere ai business-ului hotel”, a spus Vilsoe. In opinia acestuia, creativitatea este nucleul strategiei departamentului pe care il conduce, atat atunci cand este vorba de organizarea unor evenimente sau de design-ul mancarii.