- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Top 5 destinatii non-ortodoxe pentru o vacanta lunga de Pasti

02 Apr, 00:50 • cristina.mihai
In mod traditional, romanii fac sarbatorile de Pasti in Romania sau in tari ortodoxe. Pentru cei care se pregatesc insa de o vacanta mai lunga si nu tin neaparat sa isi petreaca noaptea de Inviere intr-un mod conventional, DailyBusiness.ro propune 5 destinatii non-ortodoxe pentru o vacanta "nelinistita".
Top 5 destinatii non-ortodoxe pentru o vacanta lunga de Pasti

Safari in Kenya

O vacanta de 9 zile in Kenya costa peste 3.700 de euro de persoana. Vizitele in rezervatiile naturale sunt un „must”.
[gallery:277]
O plimbare prin orasul „viitorului” – Dubai

Pentru aceasta perioada, agentiile promoveaza si vacante in Dubai, la preturi care pornesc de la circa 800 euro de persoana.

Pe langa zile de plaja, agentiile propun turistilor romani si vizite in parcurile acvatice si sesiuni de shopping in oras.

Atmosfera de bazar, in Istanbul

Istanbul este una dintre destinatiile promovate de agentiile locale pentru vacanta de Paste. Un pachet de 5 zile aici incepe de la 330 euro de persoana.

Vizite in patria jocurilor de noroc

Un pachet turistic in perioada Pastelui in Las Vegas porneste de la peste 1.100 euro de persoana. Pe langa „ispitele” orasului, turistii pot vizita si Marele Canion.

In cautarea peisajelor de neuitat

Un circuit turistic de 13 zile in Ecuador si Galapagos costa peste 2.700 euro de persoana. Circuitul propune vizite in orasul „din mijlocul lumii” (Ciudad Mitad del Mundo – Ecuador)si rezervatia Charles Darwin, unde pot fi admirate celebrele broaste testoase din Galapagos.