- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Radacini Grup a devenit reprezentant oficial al Suzuki

07 Aug, 14:58 • Redactia DailyBusiness
Radacini Grup a incheiat un parteneriat cu Suzuki Motor Corporation la inceputul lunii iulie, prin care a devenit dealer autorizat pentru marca japoneza, au anuntat joi oficialii companiei.
Radacini Grup a devenit reprezentant oficial al Suzuki

Numarul showromm-urilor detinute de grupul Radacini in Bucuresti ajunge la 7, odata cu deschiderea Radacini Auto Motor, dealer autorizat al Suzuki. Grupul mai reprezinta marci precum Opel, Chevrolet, Mazda Cadillac, Corvette si Hummer.

„Ofensiva marcilor nipone in industria auto ne-a determinat sa luam in calcul un asemenea parteneriat”, a declarat Nicolae Sorescu, directorul diviziei de vanzari a grupului.

Stocul de masini Suzuki va numara 100 de unitati din cel putin 4 modele. Obiectivul grupului Radacini pentru anul in curs vizeaza comercializare a 600 de autoturisme ale producatorului japonez.

Tot in luna august, grupul Radacini a inaugurat la Brasov un showroom si un service Mazda, reprezentat de Arian Motors, membru al grupului.

Grupul Radacini activeaza pe piata auto din 1995, odata cu semnarea contractului de dealership cu Daewoo Automobile Romania. Vanzarile totale ale grupului in perioada 1995-2008 depasesc 42.000 autoturisme. Investitiile vor continua cu deschiderea a doua centre de vanzari si service in Constanta si Bucuresti.