BURSE

Ponta: Profitul Antibiotice va fi reinvestit si in anii urmatori in modernizarea fabricii

18 mai 2014, ora 10:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ponta.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca societatea Antibiotice Iasi nu va fi privatizata, fiind un exemplu ca "exista si unitati de stat care functioneaza foarte bine", si a adaugat ca pe bazamanagementuluicompaniei, impreuna cu Ministerul Sanatatii, se va putea salva Institutul Cantacuzino.

El a afirmat ca societatea ieseana nu va fi privatizata, promitand ca profitul obtinut de Antibiotice va putea fi reinvestit si in urmatorii ani pentru modernizarea unitatii.

Victor Ponta le-a spus angajatilor de la Antibiotice ca "este pentru prima data in viata cand se trezeste dimineata cu antibiotice" si a adaugat ca in timp ce societatea ieseana este un proiect de succes, Institutul Cautacuzino reprezinta un proiect esuat. "Aici la Iasi s-au ocupat oameni buni, dincolo s-a ocupat ministrul Nicolaescu si n-a iesit bine", a afirmat Ponta.

Premierul a declarat ulterior presei ca asteapta de la conducerea Antibiotice Iasi sa ajute Ministerul Sanatatii pentru salvarea Institutului Cantacuzino. Directorul Antibiotice Iasi, Ioan Nani, i-a solicitat premierului sa intervina la Ministerul Finantelor pentru ca bugetul pe acest an al societatii iesene sa fie aprobat, astfel incat, de la 1 iulie, salariile a peste 1.000 de angajati ai fabricii sa poata fi majorate cu aproximativ 200 de lei, scrie Mediafax.EximBank si companiaAntibioticeSA, unul dintre jucatorii de top de pe piata medicamentelor, au incheiat un acord financiar in valoare de 60 de milioane de lei care are ca destinatie finantarea activitatii firmei pentru atingerea obiectivelor sale de business: cresterea volumului productiei si a vanzarilor, in special a exporturilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 23:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter