CARIERE

KeyJobs a adunat zeci de anunturi si CV-uri premium in cateva zile

24 martie 2011, ora 17:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
La doar cateva zile de la lansare, serviciul HR exclusivist KeyJobs gazduieste peste 50 anunturi de recrutare si CV-uri premium.
KeyJobs, construit in cadrul comunitatii premium a oamenilor de afaceri KeyPeople, este un serviciu premium de resurse umane, cu personal calificat pentru middle si top management.

Marea majoritate a companiilor din Romania sunt prezente in KeyPeople prin managerii middle si top care au cont in comunitate. Deja, 50 de angajatori de top din Romania ne-au trimis anunturile lor de recrutare pentru acest spatiu unic, in care "roiesc" managerii cei mai importanti.

Sansele de a gasi candidatul ideal intre cei peste 14.500 de specialisti care sunt prezenti in KeyPeople sunt mai mari decat pe orice alt serviciu de recrutare, deoarece KeyPeople este o comunitate premium, iar KeyJobs un serviciu de recrutare destinat companiilor si managerilor middle si top.Pentru a beneficia de aparitia anuntului tau printre primele in KeyJobs, posteaza acum anuntul de recrutare.

Daca esti senior in domeniul tau apeleaza exclusiv la serviciul KeyJobs pentru gasirea job-ului potrivit pentru tine.

Asa cum probabil stii, platforma DailyBusiness.ro (care gazduieste KeyPeople si KeyJobs) este vizitata lunar de peste 200.000 de oameni influenti, interesati direct de business-ul romanesc.

Redactia DailyBusiness.ro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter